Duunitori suosittelee
Mekaanikkoja

VV-Autotalot Oy

Espoo

Marketing & Communication Specialist

Continental Rengas Oy / co MPS

Espoo

Hankintainsinööri

Destia

Vantaa

Asiakasneuvoja / Kundrådgivare

Vaasan Osuuspankki - Vasa Andelsbank

Vaasa

Tarjoilija

Sokotel Oy

Helsinki

Markkinointijohtaja

Valio Oy

Helsinki

Työpaikkakuvaus

WorkPower on luotettava, yli 10 vuotta toiminut henkilöstöpalvelualan yritys. Rekrytoimme henkilöstöä suoraan asiakasyrityksillemme sekä vuokraamme eri alojen osaajia. Toimimme koko Suomen alueella sekä kansainvälisillä markkinoilla. Vuosittain WorkPowerin kautta saa työtä yli 800 henkilöä, liity energiseen joukkoomme!

Etsimme asiakkaallemme vakituista RAPPUSIIVOOJAA. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Toivomme sinulta nopeaa oppimis- ja omaksumiskykyä. Toivomme hakijoilta aikaisempaa kokemusta rappusiivouksesta, mutta se ei ole täysin välttämätön. Asenne ratkaisee!

Työ tapahtuu pääosin Tampereen keskustan alueella. Oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi, ajokortti on välttämätön. Henkilönä toivomme sinulta luotettavuutta, ripeyttä ja kuuluisaa maalaisjärkeä työn tekemiseen. Kohtaat työssäsi paljon uusia ihmisiä ja tilanteita, tästä syystä työssä on edellytyksenä ymmärrettävä suomen kielen taito.

Kiinnostuitko?
Täytä hakemus kotisivujemme kautta osoitteessa www.workpower.fi/palvelut

Web-osoite: http://www.workpower.fi Työnantaja: WorkPower Oy Sijainti: Kuninkaankatu 30 A, 33200 TAMPERE Työajat: muu osa-aikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: tampere@workpower.fi Ilmoitus jätetty: 12.10.2016 Haku päättyy: 30.10.2016 23:59 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Kuninkaankatu 30 A, 33200 TAMPERE

Yritystiedot

Toiminimi WorkPower Oy Y-tunnus 1857541-9 Toimiala Muut henkilöstön hankintapalvelut

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

1 106 822 € 13 %

Liiketoiminnan tulos

-667 516 € 6 %

Henkilöstö

19 0

Liikevoitto-%

-60 % 18 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Vakituinen rappusiivooja, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut WorkPower Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Tampere , osoitteessa Kuninkaankatu 30 A, 33200 TAMPERE . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 33 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa