Duunitori suosittelee
Markkinointijohtaja

Valio Oy

Helsinki

Työmaapäälliköitä maanalaiseen rakentamiseen (Etelä-Suomi)

Destia

Helsinki

Software Developer

Attendo

Helsinki

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Tarjoilija

Sokotel Oy

Helsinki

Työpaikkakuvaus

WorkPower on luotettava, yli 10 vuotta toiminut henkilöstöpalvelualan yritys. Rekrytoimme henkilöstöä suoraan asiakasyrityksillemme sekä vuokraamme eri alojen osaajia. Toimimme koko Suomen alueella sekä kansainvälisillä markkinoilla. Vuosittain WorkPowerin kautta saa työtä yli 800 henkilöä, liity energiseen joukkoomme!

Haemme asiakasyrityksellemme huolellista SIISTIJÄÄ vakituiseen työsuhteeseen Tampereelle. Asiakasyrityksemme on vuonna 2009 perustettu tamperelainen perheyritys, jossa työskentelee tällä hetkellä 16 henkeä. Heidän toimipisteensä ovat Tampereella ja Valkeakoskella.

Työ pitää sisällään koti- ja toimistosiivousta. Kohteiden välillä liikutaan yrityksen autolla, joten työ edellyttää ajokorttia, mutta ei omaa autoa. Työ tehdään parin kanssa. Työpaikka on savuton.

Kyseessä on kokopäivätyö (37,5 h/vk), työpäivä alkaa aamuisin klo 6-8 välillä. Työ alkaa sopimuksen mukaan marraskuun aikana.

Toivomme tarkkaa, oma-aloitteista ja asiakaspalveluhenkistä persoonaa. Edellytämme hakijalta aiempaa työkokemusta siivousalalta tai laitoshuoltajan tutkintoa/muuta soveltuvaa koulutusta. Hakijalta edellytetään myös suomen kielen taitoa.

Työntekijänä saat kivat työkaverit ja vakituisen työpaikan. Hyvä, kokemuksen mukainen palkka. Jos mietit työpaikan vaihtoa, niin sinulla on mahdollisuus tutustua työympäristöön ennen irtisanoutumista nykyisestä työstäsi.

Täytä hakemus kotisivujemme kautta osoitteessa www.workpower.fi/palvelut
Haku loppuu heti sopivan henkilön löydyttyä!

Web-osoite: http://www.workpower.fi Työnantaja: WorkPower Oy Sijainti: Työ useassa osoitteessa tai etätyö Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Mira Liukkonen, mira.liukkonen@workpower.fi, 045 132 0405 Lasse Lehtinen, lasse.lehtinen@workpower.fi, puh. 040 676 2121 Hakemukset: https://rekrytointi.workpower.fi/rekrytointi/workpower/?action=tyopaikat&id=827 Ilmoitus jätetty: 12.10.2016 Haku päättyy: 30.10.2016 23:59 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Työ useassa osoitteessa tai etätyö

Yritystiedot

Toiminimi WorkPower Oy Y-tunnus 1857541-9 Toimiala Muut henkilöstön hankintapalvelut

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

1 106 822 € 13 %

Liiketoiminnan tulos

-667 516 € 6 %

Henkilöstö

19 0

Liikevoitto-%

-60 % 18 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Vakituinen koti-/toimistosiivooja, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut WorkPower Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee osoitteessa Työ useassa osoitteessa tai etätyö . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 35 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa