Duunitori suosittelee
Järjestelmätukihenkilö

Swarco Finland Oy

Espoo

Kokki

Sokotel Oy

Tarjoilija

Sokotel Oy

Helsinki

eHealth Lead Technical Architect

Nortal

Helsinki

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Työpaikkakuvaus

MediPower Oy välittää koko Suomen laajuisesti terveydenhuollon ammattilaisia; erityisesti olemme keskittyneet hoitohenkilöstön välitykseen. Asiakkaitamme ovat esimerkiksi terveyskeskukset, sairaalat, hoivakodit, palvelutalot ja lääkäriasemat.

Etsimme asiakkaallemme sosionomeja sijaisuuksiin ja pidempiin työsuhteisiin Nummelassa sijaitsevaan vanhusten ja vammaisten tuki- ja palvelukeskukseen. Kelpuutamme myös opiskeluissa loppusuoralla olevat hakijat.

Hakijalta odotamme:

- kokemusta vastaavista töistä ja alan koulutusta
- hyvää suomenkielen osaamista
- joustavuutta ja tiimityötaitoja

Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Hyvällä tekijällä on mahdollisuus työllistyä asiakasyritykseen. Työnkuva tarkentuu hakijoiden osaamisen ja kokemuksen mukaan. Sosionomi on mukana kehittämässä palvelutoimintoja yhdessä sairaanhoitajien ja lähihoitajien kanssa.

Jätä hakemus nettisivujemme kautta.
Lisätiedot tarvittaessa sähköpostitse: mari.uusluoto@medipower.fi

Web-osoite: http://www.medipower.fi Työnantaja: WorkPower Oy, Tampere Sijainti: 03100 NUMMELA Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: www.medipower.fi Hakemukset: https://rekrytointi.medipower.fi/rekrytointi/workpower/?action=tyopaikat&id=2220 Ilmoitus jätetty: 03.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 23:59 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 03100 NUMMELA

Yritystiedot

Toiminimi WorkPower Oy Y-tunnus 1857541-9 Toimiala Muut henkilöstön hankintapalvelut

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

1 106 822 € 13 %

Liiketoiminnan tulos

-667 516 € 6 %

Henkilöstö

19 0

Liikevoitto-%

-60 % 18 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sosionomi, on ilmoitettu mol -palvelussa 03.10.2016 ja sen on julkaissut WorkPower Oy, Tampere. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 03100 - Vihti , osoitteessa 03100 NUMMELA . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 34 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa