Duunitori suosittelee
System Specialist

Nebula Oy

Helsinki

Aluemyyntipäällikkö

Ensto Oy

Kuopio

eHealth Lead Technical Architect

Nortal

Helsinki

Pienoislinja-autonkuljettajia (D1)

Kovanen

00510 - Helsinki

Markkinointijohtaja

Valio Oy

Helsinki

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

Työpaikkakuvaus

MediPower on luotettava, yli 10 vuotta toiminut henkilöstöpalvelualan yritys. Rekrytoimme henkilöstöä suoraan asiakasyrityksillemme sekä vuokraamme eri alojen osaajia. Asiakkaitamme ovat esimerkiksi terveyskeskukset, sairaalat, hoivakodit, palvelutalot ja lääkäriasemat. Toimimme koko Suomen alueella sekä kansainvälisillä markkinoilla. Vuosittain MediPowerin kautta saa työpaikan useampi sata henkilöä, liity energiseen joukkoomme!

Etsimme asiakkaillemme sairaanhoitajia keikkatyöhön ympäri pk-seutua ja Uuttamaata.

Tarjolla on keikkatyötä ja sijaisuuksia yksityisissä Palvelutaloissa sekä terveyskeskuksissa. Hyvälle tekijälle voi olla luvassa pidempiaikaisia sijaisuuksia. Työ on pääsääntöisesti kaksivuorotyötä, mutta keikkatyössä sinulla on mahdollisuus vaikuttaa itse työaikoihisi.

Työntekijältä edellytetään Terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukaista laillistusta sekä vähintään kahden vuoden työkokemusta vastaavista tehtävistä. Hakijalla tulee myös olla voimassa oleva i.v -lupa ja päivitetyt elvytystaidot. Lisäksi toivotaan suomenkielen suullista ja kirjallista taitoa.

Jos koet olevasi etsimämme henkilö, jätä hakemus sivuillamme ja olemme sinuun yhteydessä. Emme käsittele sähköpostihakemuksia.

Web-osoite: http://www.medipower.fi Työnantaja: WorkPower Oy, Tampere Sijainti: 00100 HELSINKI Työajat: 2-vuorotyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Yhteystiedot: www.medipower.fi Ilmoitus jätetty: 03.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 23:59 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 00100 HELSINKI

Yritystiedot

Toiminimi WorkPower Oy Y-tunnus 1857541-9 Toimiala Muut henkilöstön hankintapalvelut

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

1 106 822 € 13 %

Liiketoiminnan tulos

-667 516 € 6 %

Henkilöstö

19 0

Liikevoitto-%

-60 % 18 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Sairaanhoitaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 03.10.2016 ja sen on julkaissut WorkPower Oy, Tampere. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00100 - Helsinki , osoitteessa 00100 HELSINKI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 29 kappaletta .

Yhteistyössä

Laskuta ilman omaa yritystä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa