Duunitori suosittelee
Johtava energia-asiantuntija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Vaatealan Tekninen Suunnittelija

Topper Uniform co HRS Advisors

Lieto

User Interface Designer

Landis+Gyr Oy

Jyväskylä

Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Koodaava Java-Arkkitehti

Cinia

Helsinki

Ilmoitus jätetty 17.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haluatko sitoutua pidempiaikaisesti siistiin sisätyöhön rakennustehtävien pariin? Jos olet valmis sitoutumaan lue tämä ilmoitus ja hae paikkaa! Etsimme asiakasyrityksellemme Pälkäneelle tuotannon työntekijöitä puuelementtien valmistukseen. Edellytämme hakijoilta rakennusalan työkokemusta tai oppimishaluista asennetta. Työtehtävään perehdytetään, joten kokemus ei ole välttämättömyys, tärkeintä on, että olet valmis sitoutumaan työtehtävään. Eduksi katsomme rakennusalan perustutkinnon ja ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja talonrakennus Pälkäne tehdas- ja tuotantotyöntekijät Pälkäne talonrakennus tehdas- ja tuotantotyöntekijät Pälkäne .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi WorkPower Oy Y-tunnus 1857541-9 Toimiala Muut henkilöstön hankintapalvelut

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Puuelementtityöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut WorkPower Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 06.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 36600 - Pälkäne . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 22 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa