Duunitori suosittelee
Electrical Diesel Engineer

Adecco Finland

Finland

Etsimme asiakasyrityksellemme Sähkökeskusasentajaa.

Adecco Finland

Finland

Tuotantopäällikkö

Lindström Oy

Helsinki

Osa-aikainen laborantti Hankoon

Adecco Finland

Finland

Vastaava mestari arvoasuntojen saneeraukseen

Johan Aarnio Oy / co Värväämö

Helsinki

Etsimme laadunvalvojaa Fescon Oy:lle

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 17.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haluatko sitoutua pidempiaikaisesti siistiin sisätyöhön rakennustehtävien pariin? Jos olet valmis sitoutumaan lue tämä ilmoitus ja hae paikkaa! Etsimme asiakasyrityksellemme Pälkäneelle tuotannon työntekijöitä puuelementtien valmistukseen. Edellytämme hakijoilta rakennusalan työkokemusta tai oppimishaluista asennetta. Työtehtävään perehdytetään, joten kokemus ei ole välttämättömyys, tärkeintä on, että olet valmis sitoutumaan työtehtävään. Eduksi katsomme rakennusalan perustutkinnon ja ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja talonrakennus Pälkäne tehdas- ja tuotantotyöntekijät Pälkäne talonrakennus tehdas- ja tuotantotyöntekijät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi WorkPower Oy Y-tunnus 1857541-9 Toimiala Muut henkilöstön hankintapalvelut

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Puuelementtityöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut WorkPower Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 06.11.2016. Työpaikka sijaitsee Pälkäne . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 30 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus