Duunitori suosittelee
15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Asiakasneuvoja / Kundrådgivare

Vaasan Osuuspankki - Vasa Andelsbank

Vaasa

Senior Designers

Wärtsilä

Vaasa

Suunnitteluinsinööri

Järvenpään Kaupunki

Järvenpää

Työpaikkakuvaus

WorkPower on luotettava, yli 10 vuotta toiminut henkilöstöpalvelualan yritys. Rekrytoimme henkilöstöä suoraan asiakasyrityksillemme sekä vuokraamme eri alojen osaajia. Toimimme koko Suomen alueella sekä kansainvälisillä markkinoilla. Vuosittain WorkPowerin kautta saa työtä yli 1000 henkilöä, liity energiseen joukkoomme!

Haemme asiakasyritykseemme Raumalle pikaisella haulla kokoonpanotyöntekijää.

Työ pitää sisällään eri kokoisten metalli- ja muovituotteiden kokoonpanoa ja viimeistelyä. Työpiste ja koottavat tuotteet vaihtelevat, jotta työ pysyy vaihtelevana. Työ tehdään päivävuorossa.

Toivomme valittavalta hakijalta:
- kokemusta asennus- tai kokoonpanotyöstä
- kokemusta erilaisten työkalujen käytöstä
- näppäriä sormia ja kädentaitoja

Työ alkaa mahdollisimman pian. Työsuhde on alkuun määräaikainen, mutta työntekijällä on mahdollisuus vakinaistua yritykseen.

Mikäli työkalut pysyvät käsissäsi ja koet olevasi etsimämme henkilö, lähetä hakemuksesi sähköpostitse tai nettisivujemme kautta mahdollisimman pian! Kerro hakemuksessasi osaamisestasi ja liitä mukaan palkkatoiveesi.

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Web-osoite: http://www.workpower.fi Työnantaja: WorkPower Oy Sijainti: 26100 RAUMA Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: mahdollisimman pian Yhteystiedot: Elina Hyvärinen, elina.hyvarinen@workpower.fi Hakemukset: https://wppsa.valueframe.com//rekrytointi/workpower/?action=tyopaikat&id=2513&yh Ilmoitus jätetty: 18.10.2016 Haku päättyy: 28.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 26100 RAUMA

Yritystiedot

Toiminimi WorkPower Oy Y-tunnus 1857541-9 Toimiala Muut henkilöstön hankintapalvelut

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

1 106 822 € 13 %

Liiketoiminnan tulos

-667 516 € 6 %

Henkilöstö

19 0

Liikevoitto-%

-60 % 18 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kokoonpanotyöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut WorkPower Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 26100 - Rauma , osoitteessa 26100 RAUMA . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 36 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa