Duunitori suosittelee
Robottihitsaaja, Relicomp Oy, Kurikka

StaffPoint

Kurikka

Manager, Strategy

Neste Oyj

Espoo

Sesonkityöntekijä

Bauhaus & Co Ky

90410 - Oulu

IT-suunnittelija

Helsingin kaupungin liikennelaitos HKL

Helsinki

Customer Service Department Manager

Sector Alarm

spain

Myyntiedustaja

Smartia Oy

Vantaa

Ilmoitus jätetty 27.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

WorkPower on luotettava, yli 10 vuotta toiminut henkilöstöpalvelualan yritys. Rekrytoimme henkilöstöä suoraan asiakasyrityksillemme sekä vuokraamme eri alojen osaajia. Toimimme koko Suomen alueella sekä kansainvälisillä markkinoilla. Vuosittain WorkPowerin kautta saa työtä yli 800 henkilöä, liity energiseen joukkoomme! Haemme asiakasyrityksemme työmaalle Valkeakoskelle ammattitaitoista kirvesmiestä. Työtehtävät koostuvat aluksi erilaisista muotti -ja raudoitustöistä. Edellytämme ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja puu- ja metallialan tehtävät Valkeakoski puu- ja metallialan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi WorkPower Oy Y-tunnus 1857541-9 Toimiala Muut henkilöstön hankintapalvelut

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kirvesmies, on ilmoitettu mol -palvelussa 27.09.2016 ja sen on julkaissut WorkPower Oy, Tampere. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Valkeakoski . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 18 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus