Duunitori suosittelee
Hitsaaja, Elematic Oy

Adecco Finland

Finland

Regional Business Manager

Adecco Finland

Helsinki

Senior Software Engineer

Zervant Oy

02150 - Espoo

Kesätyöntekijä, tilinpäätösanalyysit - kauppatieteiden opiskelija

Finnvera

Kuopio

Järjestelmäasiantuntija

Elisa Appelsiini

Helsinki

Java Developereita Bilotin Trainee-ohjelmaan!

Academic Work

Helsinki

Ilmoitus jätetty 27.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

WorkPower on luotettava, yli 10 vuotta toiminut henkilöstöpalvelualan yritys. Rekrytoimme henkilöstöä suoraan asiakasyrityksillemme sekä vuokraamme eri alojen osaajia. Toimimme koko Suomen alueella sekä kansainvälisillä markkinoilla. Vuosittain WorkPowerin kautta saa työtä yli 800 henkilöä, liity energiseen joukkoomme! Haemme asiakasyrityksemme työmaalle Valkeakoskelle ammattitaitoista kirvesmiestä. Työtehtävät koostuvat aluksi erilaisista muotti -ja raudoitustöistä. Edellytämme ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja puu- ja metallialan tehtävät Valkeakoski puu- ja metallialan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi WorkPower Oy Y-tunnus 1857541-9 Toimiala Muut henkilöstön hankintapalvelut

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kirvesmies, on ilmoitettu mol -palvelussa 27.09.2016 ja sen on julkaissut WorkPower Oy, Tampere. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee Valkeakoski . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 30 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus