Duunitori suosittelee
Autonasentaja

Servon Oy Motonet Korjaamo Espoo

Espoo

Etsimme kahta Käyttökeskuksen operaattoriharjoittelijaa Carunalle Espooseen!

Academic Work

Espoo

Järjestelmätukihenkilö

Swarco Finland Oy

Espoo

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Marketing & Communication Specialist

Continental Rengas Oy / co MPS

Espoo

Automaatiosuunnittelija

STERIS FINN-AQUA

Tuusula

Työpaikkakuvaus

WorkPower on luotettava, yli 10 vuotta toiminut henkilöstöpalvelualan yritys. Rekrytoimme henkilöstöä suoraan asiakasyrityksillemme sekä vuokraamme eri alojen osaajia. Toimimme koko Suomen alueella sekä kansainvälisillä markkinoilla. Vuosittain WorkPowerin kautta saa työtä yli 800 henkilöä, liity energiseen joukkoomme!

Etsimme asiakkaallemme ahkeraa ja ripeää keikkasiivoojaa.

Asiakkaamme on Pirkanmaalla toimiva iso kiinteistöhuollon yritys. Yritys on ollut toiminnassa jo vuosikymmeniä ja on alan vankka toimija.

Toivomme sinulta nopeaa oppimis- ja omaksumiskykyä. Eduksi on aiempi siivoustyön kokemus, mutta se ei ole täysin välttämätön. Asenne ratkaisee!

Tarjolla on pääasiassa rappusiivousta, mutta työhön kuuluu myös koti- ja toimistosiivousta. Oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi. Henkilönä toivomme sinulta luotettavuutta, ripeyttä ja kuuluisaa maalaisjärkeä työn tekemiseen. Kohtaat työssäsi paljon uusia ihmisiä ja tilanteita, tästä syystä työssä on edellytyksenä ymmärrettävä suomen kielen taito.

Kiinnostuitko?
Täytä hakemus kotisivujemme kautta osoitteessa www.workpower.fi/palvelut

Web-osoite: http://www.workpower.fi Työnantaja: WorkPower Oy Sijainti: Kuninkaankatu 30 A, 33200 TAMPERE Työajat: muu osa-aikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: mira.liukkonen@workpower.fi Hakemukset: https://rekrytointi.workpower.fi/rekrytointi/workpower/?action=tyopaikat&id=2050 Ilmoitus jätetty: 12.10.2016 Haku päättyy: 08.11.2016 16:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Kuninkaankatu 30 A, 33200 TAMPERE

Yritystiedot

Toiminimi WorkPower Oy Y-tunnus 1857541-9 Toimiala Muut henkilöstön hankintapalvelut

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

1 106 822 € 13 %

Liiketoiminnan tulos

-667 516 € 6 %

Henkilöstö

19 0

Liikevoitto-%

-60 % 18 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Keikkasiivooja, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut WorkPower Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 08.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Tampere , osoitteessa Kuninkaankatu 30 A, 33200 TAMPERE . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 34 kappaletta .

Yhteistyössä

Laskuta ilman omaa yritystä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa