Duunitori suosittelee
Muuttaja / kalusteasentaja

Hakonen

Helsinki

Senior Designers

Wärtsilä

Vaasa

Suunnitteluinsinööri

Järvenpään Kaupunki

Järvenpää

Automaatiosuunnittelija

STERIS FINN-AQUA

Tuusula

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Työpaikkakuvaus

WorkPower on luotettava, yli 10 vuotta toiminut henkilöstöpalvelualan yritys. Rekrytoimme henkilöstöä suoraan asiakasyrityksillemme sekä vuokraamme eri alojen osaajia. Toimimme koko Suomen alueella sekä kansainvälisillä markkinoilla. Vuosittain WorkPowerin kautta saa työtä yli 800 henkilöä, liity energiseen joukkoomme!

Etsimme Pirkanmaan alueella sijaitsevaan asiakasyritykseen osaavaa HITSAAJAA.

Edellytämme hakijalta metallialan peruskoulutusta, hitsausosaamista (MIG/MAG), piirustusten lukutaitoa sekä kokemusta eri materiaaleista. Kokemus TIG - hitsauksesta katsotaan eduksi. Lisäksi toivomme tarkkaa ja huolellista työnjälkeä, sekä motivoitunutta asennetta työhön.

Voimassa olevat luokat (MIG, MAG) katsotaan eduksi, mutta eivät ole välttämättömiä. Tässä on tilaisuutesi työllistyä ammattimaisessa porukassa ja mahdollisesti rekrytoitua asiakasyritykseen.

Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Tarjoamamme työtehtävän arvioitu kesto on vähintään 1-3 kk, mutta hyvällä työntekijällä on mahdollisuus myös pidempiaikaiseen työsuhteeseen.

Täytä hakemus kotisivujemme kautta osoitteessa www.workpower.fi/teollisuus

Web-osoite: http://www.workpower.fi Työnantaja: WorkPower Oy Sijainti: 37801 AKAA Työajat: muu osa-aikatyö Työ alkaa: Heti sopivan henkilön löydyttyä Yhteystiedot: mira.liukkonen@workpower.fi / lasse.lehtinen@workpower.fi Ilmoitus jätetty: 14.10.2016 Haku päättyy: 08.11.2016 16:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 37801 AKAA

Yritystiedot

Toiminimi WorkPower Oy Y-tunnus 1857541-9 Toimiala Muut henkilöstön hankintapalvelut

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

1 106 822 € 13 %

Liiketoiminnan tulos

-667 516 € 6 %

Henkilöstö

19 0

Liikevoitto-%

-60 % 18 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Hitsaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut WorkPower Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 08.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 37801 - Akaa , osoitteessa 37801 AKAA . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 37 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa