Duunitori suosittelee
Aluepäällikkö

Freudenberg Home and Cleaning Solutions Oy

Jyväskylä

Avainasiakasmyyjä

SHT-Tukku Oy co Sihti

Punkalaidun

Aluepäällikkö

Laerdal Medical Finland

Vantaa

Myyntipäällikkö

Eckes-Granini Finland Oy Ab / co Mercuri Urval

Turku

Yritysmyyjä

Värväämö

Tampere

Aluepäällikkö

Värväämö

Tampere

Työpaikkakuvaus

WiseNetwork Oy on edelläkävijä liiketoiminnan kokonaisvaltaisessa digitalisoimisessa. Tarjoamme asiakkaillemme edistyksellistä ohjelmistoa, jossa julkaisujärjestelmä (CMS), asiakashallinta (CRM), sähköisen myynnin ja markkinoinnin työkalut sekä taloushallinto on rakennettu samaan järjestelmään ja kaikki toimii asiakkaalle helppokäyttöisesti samoilla logiikoilla. Toimistomme sijaitsevat Porissa ja Mikkelissä. Lähde mukaan innostuneeseen ja kovasti kasvavaan joukkueeseemme digitalisoimaan yrityksiä ja niiden liiketoimintaprosesseja.

Etsimme PK-seudulle tehokasta myyntipäällikköä. Tehtäväsi on myydä tarjoamiamme ratkaisuja liiketoiminnan digitalisaatioon. Työssäsi tulet haastamaan pienten ja keskisuurten suomalaisten yritysten nykyisiä toimintatapoja ja asiantuntijana tuot näkemyksiäsi asiakkaiden liiketoiminnan kehittämiseksi.

Omaat jo näyttöjä ja kokemusta yritysmyynnistä ja tiedät miten työskennellä tavoitteesi saavuttamisen eteen myös pitkällä tähtäimellä. Tiedät, että menestyvä myyjä ymmärtää sekä asiakkaan liiketoimintaa, että oman firman tavoitteet. Työpäiväsi käytät mieluiten uusien asiakkaiden parissa. Kaikkein tärkeintä on, että sinulla on loistava asenne ja halu menestyä myyjänä. Eduksi katsomme kokemuksen ohjelmistoalalta.

Tarjoamme mielenkiintoisen työn monipuolisen asiakaskunnan parissa sekä mukavat työkaverit ja innostuneen nuorekkaan työyhteisön. Käytössäsi ovat nykyaikaiset työvälineet ja tietolähteet. Työsuhde on vakituinen. Tavoitteemme on löytää uusi vahvistus myyntitiimiimme mahdollisimman pikaisesti, joten toimi nopeasti!

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Hannu Myöhänen p. 044 053 2592, hannu.myohanen@wisenetwork.fi.
Hakulomakkeen löydät nettisivuiltamme osoitteesta www.wisenetwork.fi.

Hae heti! Nopeat syövät hitaat.

Web-osoite: http://www.wisenetwork.fi Työnantaja: Wisenetwork Oy Sijainti: Työ useassa osoitteessa tai etätyö Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Heti Yhteystiedot: Myöhänen Hannu, Puh: 044 053 2592, hannu.myohanen@wisenetwork.fi Ilmoitus jätetty: 07.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Työ useassa osoitteessa tai etätyö

Yritystiedot

Toiminimi Wisenetwork Oy Y-tunnus 2480579-4 Toimiala Ohjelmistojen suunnittelu ja valmistus

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

170 000 € 197 %

Liiketoiminnan tulos

-177 000 € -54 %

Henkilöstö

8 5

Liikevoitto-%

-104 % 48 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myyntipäällikkö, on ilmoitettu mol -palvelussa 07.10.2016 ja sen on julkaissut Wisenetwork Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee osoitteessa Työ useassa osoitteessa tai etätyö . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus