Duunitori suosittelee
Betonityöntekijä

Suomen Pintabetoni Oy

Kerava

Vastaava mestari arvoasuntojen saneeraukseen

Johan Aarnio Oy / co Värväämö

Helsinki

CNC-koneistaja Dinoliftille Loimaalle

Adecco Finland

Finland

Hitsaaja, Elematic Oy

Adecco Finland

Finland

Etsimme CNC-koneistajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Adecco Finland

Finland

Rakennusmiehiä, sementtimiehiä ja kirvesmiehiä

RTJ

Helsinki

Ilmoitus jätetty 30.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme itsenäistä, osaavaa ja reipasta teollisuusmaalaria. Työtehtäviin sisältyy maalaamon kaikki työtehtävät, mm. pesu, kuivatus, pohjamaalaus ja loppumaalaus. Laatuvaatimuksemme ovat korkealla....

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja talonrakennus Salo tehdas- ja tuotantotyöntekijät Salo rakennusalan huolto-, asennus- ja korjaustyöt Salo talonrakennus tehdas- ja tuotantotyöntekijät rakennusalan huolto-, asennus- ja korjaustyöt .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Wipro Infrastructure Engineering Oy Y-tunnus 0812740-1 Toimiala Nosto- ja siirtolaitteiden valmistus Rinnakkaistoiminimet Nupe, Nummi

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Teollisuusmaalari, on ilmoitettu mol -palvelussa 30.09.2016 ja sen on julkaissut Wipro Infrastructure Engineering Oy. Kyseessä on 3-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 27.10.2016. Työpaikka sijaitsee Salo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus