Duunitori suosittelee
Senior Designers

Wärtsilä

Vaasa

Suunnitteluinsinööri

Järvenpään Kaupunki

Järvenpää

Automaatiosuunnittelija

STERIS FINN-AQUA

Tuusula

Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Työpaikkakuvaus

Etsimme itsenäistä, osaavaa ja reipasta teollisuusmaalaria. Työtehtäviin sisältyy maalaamon kaikki työtehtävät, mm. pesu, kuivatus, pohjamaalaus ja loppumaalaus. Laatuvaatimuksemme ovat korkealla.

Web-osoite: http://www.nummi.fi Työnantaja: Wipro Infrastructure Engineering Oy Sijainti: Torpanmäentie 3, 25500 PERNIÖ Työajat: 3-vuorotyö Työ alkaa: heti Yhteystiedot: KAARLONEN MIRKA MARITA, Puh: 0290552828, mirka.kaarlonen@wipro.com Ilmoitus jätetty: 30.09.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Torpanmäentie 3, 25500 PERNIÖ

Yritystiedot

Toiminimi Wipro Infrastructure Engineering Oy Y-tunnus 0812740-1 Toimiala Nosto- ja siirtolaitteiden valmistus Rinnakkaistoiminimet Nupe, Nummi

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

29 243 000 € -1 %

Liiketoiminnan tulos

2 580 000 € -27 %

Henkilöstö

128 -1

Liikevoitto-%

9 % -25 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Teollisuusmaalari, on ilmoitettu mol -palvelussa 30.09.2016 ja sen on julkaissut Wipro Infrastructure Engineering Oy. Kyseessä on 3-vuorotyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Salo , osoitteessa Torpanmäentie 3, 25500 PERNIÖ . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa