Duunitori suosittelee
Johtava energia-asiantuntija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Vaatealan Tekninen Suunnittelija

Topper Uniform co HRS Advisors

Lieto

User Interface Designer

Landis+Gyr Oy

Jyväskylä

Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Yritysmyyjä

Värväämö

Tampere

Idean DEVacademy

Idean

Helsinki

Ilmoitus jätetty 30.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme osaavaa ja itsenäiseen työhön kykenevää CNC-koneistajaa. Ohjelmointitaito katsotaan eduksi. Arvostamme oma-aloitteisuutta, itsensä kehittämishalua ja oikeaa asennetta työntekoon....

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja koneteollisuuden tehtävät Salo tehdas- ja tuotantotyöntekijät Salo koneteollisuuden tehtävät tehdas- ja tuotantotyöntekijät Salo .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Wipro Infrastructure Engineering Oy Y-tunnus 0812740-1 Toimiala Nosto- ja siirtolaitteiden valmistus Rinnakkaistoiminimet Nupe, Nummi

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Koneistaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 30.09.2016 ja sen on julkaissut Wipro Infrastructure Engineering Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 27.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Salo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus