Duunitori suosittelee
Senior Designers

Wärtsilä

Vaasa

Suunnitteluinsinööri

Järvenpään Kaupunki

Järvenpää

Automaatiosuunnittelija

STERIS FINN-AQUA

Tuusula

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Myynti-insinööri / Tuotekehityspäällikkö

Chemigate Oy

Finland

Ilmoitus jätetty 30.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme osaavaa ja itsenäiseen työhön kykenevää CNC-koneistajaa. Ohjelmointitaito katsotaan eduksi. Arvostamme oma-aloitteisuutta, itsensä kehittämishalua ja oikeaa asennetta työntekoon....

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja koneteollisuuden tehtävät Salo tehdas- ja tuotantotyöntekijät Salo koneteollisuuden tehtävät tehdas- ja tuotantotyöntekijät Salo .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Wipro Infrastructure Engineering Oy Y-tunnus 0812740-1 Toimiala Nosto- ja siirtolaitteiden valmistus Rinnakkaistoiminimet Nupe, Nummi

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Koneistaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 30.09.2016 ja sen on julkaissut Wipro Infrastructure Engineering Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 27.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Salo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa