Duunitori suosittelee
Liiketoiminnan kehityspäällikkö

Verman / co MPS

Kerava

Maarakentamisen työnjohtaja

Oulun Piharakennus Oy

Oulu

Tietohallintopäällikkö

Oy Transmeri Ab co HRS Advisors

02600 - Espoo

Johdon assistentti

Valio

Helsinki

Haemme kokenutta Työpäällikköä asiakkaallemme

Värväämö

Helsinki

LVI-työnjohtaja/työmaakoordinaattori (LVI- ja viemärien sukitusprojektit)

Repipe Oy

Turku

Ilmoitus jätetty 03.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Asiakkaamme on kotimainen metallialan yritys, joka valmistaa ja asentaa metallisia rakenteita. Kasvun takia ja työmäärän lisäännyttyä haemme heille TYÖNJOHTAJAA kokoaikaiseen, pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Tehtävään valittu henkilö tulee työllistymään koeajan jälkeen asiakkaamme palvelukseen. Tehtävänä on työmaiden ja projektien johtaminen sekä valvominen, asentajien työhön osoittaminen, työtuntien seuranta, materiaalihankinnat ja yleisten juoksevien asioiden hoitaminen ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja johto- ja päällikkötason hallintotehtävät Karkkila hallinto, yleiset toimistotyöt Karkkila johtajapositiot Karkkila työnjohtajat Karkkila maa-, metsä- ja kalatalouden asiantuntija- ja johtotehtävät Karkkila työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus Karkkila johto- ja päällikkötason hallintotehtävät hallinto, yleiset toimistotyöt johtajapositiot työnjohtajat maa-, metsä- ja kalatalouden asiantuntija- ja johtotehtävät työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Wippii Work Oy Y-tunnus 2293427-7 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Työnjohtaja / Projektipäällikkö, on ilmoitettu mol -palvelussa 03.10.2016 ja sen on julkaissut Wippii Work Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 20.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 03600 - Karkkila . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 28 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus