Duunitori suosittelee
Varastotyöntekijöitä rengasvarastoon Leppäkoskelle

Adecco Finland

Finland

Osa-aikainen kuntosalivastaava Fitness24Sevenille Turkuun

Adecco Finland

Finland

Vakituinen varastotyöntekijä Widni Oy:lle

Adecco Finland

Finland

Trukinajotaitoinen Varastotyöntekijä Vantaalle

Adecco Finland

Finland

Kesätyöntekijöitä varastotehtäviin Kesko Logistiikkaan

Kesko

Vantaa

Osa-aikainen kuntosalivastaava Fitness24Sevenille, Tampere

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 20.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Asiakkaamme on kansainvälinen kuljetusalan yritys, joka toimittaa lähetyksiä ympäri maailmaa. Yrityksen verkostoon kuuluu yli 2500 toimipistettä sisältäen lajittelu- ja liikennekeskukset. Suomessa yritys on aloittanut toimintansa vuonna 1985. Etsimme nyt asiakasyrityksemme palvelukseen osa-aikaisia TERMINAALITYÖNTEKIJÖITÄ tarvittaessa töihin kutsuttaviin työsuhteisiin. Työhön valitut henkilöt tulevat työskentelemään asiakasyrityksemme tavaraterminaalissa. Työtehtävät pitävät saapuvien lento- ja rekkayksiköiden ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja muut logistiikka-alan työt Vantaa osa-aikatyö Vantaa varastoalan tehtävät Vantaa muut logistiikka-alan työt osa-aikatyö varastoalan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Wippii Work Oy Y-tunnus 2293427-7 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Terminaalityöntekijä keikkatöihin, on ilmoitettu mol -palvelussa 20.09.2016 ja sen on julkaissut Wippii Work Oy. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 20.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 01390 - Vantaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 27 kappaletta .

Yhteistyössä

Laskuta ilman omaa yritystä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus