Duunitori suosittelee
Asiakaspalvelija

Dieta Oy co Studentwork

Helsinki

Mastermyyjä

Volvo Finland Ab

Vantaa

Kuorma-automyyjä

Volvo Finland Ab

Turku

Varaosamyyjä

VV-Autotalot Oy

Espoo

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Finland

International Marketing Manager

Valio

Helsinki

Ilmoitus jätetty 06.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Helsingin-Uudenmaan Taksit Oy, tuttavallisemmin HUT, etsii yhteistyössä Wippii Work Oy:n kanssa uuteen taksikeskukseensa kahta osa-aikaista asiakaspalvelun ammattilasta välittämään taksitilauksia Kela-korvaukseen oikeuttaville taksimatkoille. Keskus sijaitsee Haagassa, hyvien kulkuyhteyksien varrella. Taksikeskus palvelee asiakkaitaan jokaisena vuoden päivänä vuorokauden ympäri ja vaikka työvuorot painottuvatkin päivävuoroihin, voivat vuorot sijoittua myös iltaan- ja yöhön. Asiakaspalvelijan työ ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyjät ja kassahenkilöt Helsinki osa-aikatyö Helsinki myyjät ja kassahenkilöt Helsinki asiakasneuvonta Helsinki myyjät ja kassahenkilöt osa-aikatyö myyjät ja kassahenkilöt asiakasneuvonta Helsinki .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Wippii Work Oy Y-tunnus 2293427-7 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Asiakaspalvelija taksikeskukseen, on ilmoitettu mol -palvelussa 06.10.2016 ja sen on julkaissut Wippii Work Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 24.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 20 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa