Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 27.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Asiakkaamme on kotimainen metallialan yritys, joka valmistaa ja asentaa metallisia rakenteita. Kasvun takia ja työmäärän lisäännyttyä haemme heille METALLITYÖNTEKIJÄÄ kokoaikaiseen, pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Tehtävänä on ovi- ja ikkunarakenteiden sekä muiden metallirakenteiden kokoaminen ja valmistaminen. Työssä onnistuminen edellyttää metallin hitsaus-, leikkaus- ja särmäystaitoa. Hakijalta edellytämme: - Metallialan koulutusta - Työkokemusta metallialalta Eduksi ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja Karkkila .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Wippii Work Oy Y-tunnus 2293427-7 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Metallityöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 27.09.2016 ja sen on julkaissut Wippii Work Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 20.10.2016. Työpaikka sijaitsee Karkkila . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 18 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus