Duunitori suosittelee
Etsimme nyt Tampereen logistiikkakeskuksen jakeluvarastoon varastotyöntekijöitä iltavuoroon!

Tamro Oyj

Tampere

Ohjelmistoammattilainen (Back-end)

Patria

33100 - Tampere

Software Developer, Helsinki

Nortal

Helsinki

Ohjelmistoammattilainen (Front-end)

Patria

Tampere

Yritysasiakasneuvoja (kesätyö)

Procountor Oy

02150 - Espoo

Järjestelmäspesialisti

Studentwork

Tampere

Ilmoitus jätetty 07.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Asiakasyrityksemme on kasvava ja vakaalla pohjalla oleva, koko maassa toimiva kuljetusalan yritys, jonka kuljetuspalvelut keskittyvät pääasiallisesti elintarvikejakeluun. Yritys on toiminut jo 30 vuoden ajan, ja kasvun jatkuessa haemmekin heille nyt JAKELUAUTON KULJETTAJAA toimimaan elintarvikejakelun parissa, kokoaikaisessa työsuhteessa. Työnkuvaan kuuluu elintarvikkeiden, etenkin viileä- ja pakkaselintarvikkeiden jakelua pääkaupunkiseudulla oleviin kauppoihin, ravintoloihin ja ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kuljetus, logistiikka ja liikenne Tuusula kevyt tavaraliikenne Tuusula jakelutehtävät ja postitus Tuusula kuljetus, logistiikka ja liikenne kevyt tavaraliikenne jakelutehtävät ja postitus Tuusula .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Wippii Work Oy Y-tunnus 2293427-7 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Jakeluauton kuljettaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 07.10.2016 ja sen on julkaissut Wippii Work Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 07.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 04300 - Tuusula . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 21 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus