Duunitori suosittelee
Automaatiosuunnittelija

STERIS FINN-AQUA

Tuusula

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

Muuttaja / kalusteasentaja

Hakonen

Helsinki

Testiautomaatioasiantuntija

Qentinel QA

Espoo

Senior Designers

Wärtsilä

Vaasa

Suunnitteluinsinööri

Järvenpään Kaupunki

Järvenpää

Ilmoitus jätetty 14.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Asiakasyrityksemme on suomalainen, vuonna 2009 perustettu perheyritys, joka tarjoaa kokonaisvaltaisia huolto- ja kunnossapidon palveluja eri teollisuuden alojen yrityksille. Toiminnan kasvaessa, haemme heille nyt AUTOMAATIOASENTAJAA kokoaikaiseen työsuhteeseen Järvenpäähän. Tehtävään valittu henkilö tulee työllistymään suoraan asiakasyrityksemme palvelukseen, näin ollen kyseessä ei ole vuokratyöpaikka. Työtehtävä pitää sisällään itsenäistä työskentelyä vianetsinnän, korjauksen ja rutiininomaisen ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja sähkö- ja automaatioalan tehtävät Järvenpää Asennus, huolto ja puhtaanapito Järvenpää sähkö- ja automaatioalan tehtävät Asennus, huolto ja puhtaanapito Järvenpää .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Wippii Work Oy Y-tunnus 2293427-7 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Automaatioasentaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Wippii Work Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 24.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 04440 - Järvenpää . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 28 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa