Duunitori suosittelee
Myyntipäällikkö

Kahvikaveri

00900 - Helsinki

B2B myyntiedustaja

Scanvarm Oy

40400 - Jyväskylä

Myyjä

Lumixia Oy

33251 - Tampere

Etsimme valonlähde-/valaisintukkumyyjää

Lumixia Oy

Myyntipäällikkö / Account Manager, Digital Recruitment Marketing & Employer Branding

Duunitori

Hakaniemi (00530)

Raskaan kaluston myyjä Jyväskylään

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 18.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Asiakasyrityksemme, Business Insight Group on liike-elämää ja yhteiskuntaa koskettavia megatrendejä käsitteleviin tapahtumiin sekä asiantuntijasisältöihin keskittynyt yritysryhmä. He yhdistävät maailman johtavat asiantuntijat sekä paikalliset vaikuttajat varmistaakseen parhaan puolueettoman tiedon syntymisen. Tutustu Business Insight Groupin järjestämään, viimekeväiseen Internet of Things 2016-tapahtumaan katsomalla tämä VIDEO. Asiakasyrityksemme suosittelijan, Accenturen ajatukset samaisesta tapahtumasta voit katsoa ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyntialan tehtävät Vattuniemi() myyntialan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Wippii Work Oy Y-tunnus 2293427-7 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Account Manager, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Wippii Work Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 25.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 27 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus