Duunitori suosittelee
Aluepäällikkö

Freudenberg Home and Cleaning Solutions Oy

Jyväskylä

Avainasiakasmyyjä

SHT-Tukku Oy co Sihti

Punkalaidun

Myyntipäällikkö

Eckes-Granini Finland Oy Ab / co Mercuri Urval

Turku

Yritysmyyjä

Värväämö

Tampere

Media-asiantuntija digimyyntiin

Fonecta

Turku

Mastermyyjä

Volvo Finland Ab

Vantaa

Ilmoitus jätetty 18.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Asiakasyrityksemme, Business Insight Group on liike-elämää ja yhteiskuntaa koskettavia megatrendejä käsitteleviin tapahtumiin sekä asiantuntijasisältöihin keskittynyt yritysryhmä. He yhdistävät maailman johtavat asiantuntijat sekä paikalliset vaikuttajat varmistaakseen parhaan puolueettoman tiedon syntymisen. Tutustu Business Insight Groupin järjestämään, viimekeväiseen Internet of Things 2016-tapahtumaan katsomalla tämä VIDEO. Asiakasyrityksemme suosittelijan, Accenturen ajatukset samaisesta tapahtumasta voit katsoa ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyntialan tehtävät Vattuniemi() myyntialan tehtävät Vattuniemi() .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Wippii Work Oy Y-tunnus 2293427-7 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Account Manager, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Wippii Work Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 25.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 21 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus