Duunitori suosittelee
15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Suunnitteluinsinööri

Järvenpään Kaupunki

Järvenpää

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Automaatiosuunnittelija

STERIS FINN-AQUA

Tuusula

Asiakasneuvoja / Kundrådgivare

Vaasan Osuuspankki - Vasa Andelsbank

Vaasa

Työpaikkakuvaus

Wihuri on teollisuutta ja kauppaa harjoittava kansainvälinen suomalainen monialakonserni. Wihurin neljä toimialaa ovat pakkausteollisuus, päivittäistavaratukkutoiminta, tekninen kauppa ja liikelentotoiminta. Konsernin liikevaihto on noin 1,8 miljardia euroa ja henkilöstön määrä noin 4 900.

Wipak-ryhmä Euroopassa ja Winpak Pohjois-Amerikassa muodostavat Wihurin Pakkausteollisuuden, joka työllistää 3 750 henkilöä. Liikevaihto on 980 miljoonaa euroa. Tuotantolaitostemme sekä myyntikonttoreiden verkosto tarjoaa asiantuntevan paikallisen palvelun kansainväliselle asiakaskunnallemme. Wipakilla on kolme tuotantolaitosta Suomessa.

Haemme nyt Wipak Valkeakoskelle

KUNNOSSAPITO-/TUOTANTOINSINÖÖRIÄ

Tehtävä on määräaikainen ja muodostuu kahdesta osasta:

1. Nykyisen kunnossapitoinsinöörin siirtyessä määräajaksi (kesto noin 6-8kk) projektitehtäviin yhtiön sisällä vastaat Wipak Oy Valkeakosken tehtaan ja tuotantokoneiden päivittäisestä kunnossapitotoiminnasta ja sen kehittämisestä. Tuotantokoneisiin liittyvät investoinnit kuuluvat myös toimenkuvaasi.

2. Kunnossapitoinsinöörin sijaisuuden päätyttyä jatkat tuotannon esimiesten ja kunnossapitoinsinöörin kesälomien sijaisena. Tuotannon esimiesten sijaisena vastaat tuotannosta ja sen kehittämisestä. Sijaisuuden kesto noin 4kk.

Molemmissa sijaisuuksissa toimit tiiviissä yhteistyössä tuotannonohjauksen, tuotannon ja kunnossapidon yhteistyökumppaneiden ja Wipakin muiden yksiköiden kanssa.

Olet prosessiteollisuuden ja kunnossapidon ammattilainen, lisäksi sinulla on osaamista kone- ja automaatiotekniikasta. Olet kartuttanut kokemusta esimies- ja työnjohtotehtävistä, omaat hyvän paineensietokyvyn ja joustat tarvittaessa työaikojen suhteen. Olet ongelmanratkaisu- ja yhteistyökykyinen. Haluat kehittää itseäsi jatkuvasti sekä hankkia oma-aloitteisesti tietoa nopeasti kehittyvän tekniikan parissa. Sinulla on tekniikan alan koulutus, lisäksi englannin kieli sujuu sinulta sekä suullisesti että kirjallisesti. Eduksi katsomme ekstruusiotekniikan tuntemuksen kalvonvalmistuksen osalta sekä kokemuksen kunnossapitojärjestelmien kehitystehtävistä.

Tarjoamme sinulle haasteellisen, itsenäisen ja palkitsevan työn dynaamisessa ja aktiivisessa toimintaympäristössä, pakkausratkaisuliiketoiminnan ytimessä.

Web-osoite: http://www.wipak.com Työnantaja: Wipak Oy Sijainti: 37630 VALKEAKOSKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: mahdollisimman pian Yhteystiedot: Lisätietoja tehtävästä antaa kunnossapitoinsinööri Tapani Lehtonen sähköpostitse tapani.lehtonen@wipak.com tai puhelimitse 020 510 3469. Hakemukset: Kiinnostuitko? Ole ystävällinen ja lähetä CV:si ja hakemuksesi palkkatoivomuksineen viimeistään 30.10.2016 mennessä osoitteeseen hanna.kalliokoski@wipak.com. Aloitamme hakemuksien käsittelyn jo hakuaikana. Ilmoitus jätetty: 14.10.2016 Haku päättyy: 30.10.2016 23:59 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 37630 VALKEAKOSKI

Yritystiedot

Toiminimi Wipak Oy Y-tunnus 2079181-5 Toimiala Muovilevyjen, -kalvojen, -putkien ja -profiilien valmistus

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

104 277 000 € -7 %

Liiketoiminnan tulos

6 552 000 € 49 %

Liikevoitto-%

6 % 50 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kunnossapito-/tuotantoinsinööri, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Wipak Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 37630 - Valkeakoski , osoitteessa 37630 VALKEAKOSKI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa