Duunitori suosittelee
Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

Ohjelmistoasiantuntija

Novotek Oy

Vantaa

Business Consultant

Studentwork

Helsinki

Testiautomaatioasiantuntija

Qentinel QA

Espoo

Integraatioiden erikoisasiantuntija

Elisa Appelsiini

Helsinki

Muuttaja / kalusteasentaja

Hakonen

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Aalto-yliopisto on rohkeiden ajattelijoiden yhteisö, jossa tiede ja taide kohtaavat tekniikan ja talouden. Tunnistamme ja ratkaisemme yhteiskunnan suuria haasteita ja rakennamme innovatiivista tulevaisuutta. Yliopistossa on kuusi korkeakoulua, lähes 20 000 opiskelijaa ja yli 400 professoria. Kampuksemme sijaitsevat Espoossa ja Helsingissä.

Aalto-yliopiston IT-palvelut tuottaa palveluita, joiden avulla tutkijat, opettajat, opiskelijat ja muu henkilökunta voivat tehdä työtään joustavasti, tehokkaasti ja turvallisesti ajasta ja paikasta riippumatta.

Aalto-yliopiston IT-palvelut hakee

WINDOWS-ASIANTUNTIJAA

Windows-asiantuntijana vastaat Aalto-yliopiston Windows-työasemapalvelun toteutuksesta, kehityksestä, ylläpidosta ja sisäisestä koulutuksesta ja viestinnästä yhdessä muun tiimin kanssa. Monipuolinen työasemaympäristö sisältää tutkimustyöasemat, luokkakoneet, henkilökunnan työkalut sekä työasemien taustajärjestelmän. Työskentelet yhteistyössä Aallon sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien sekä ratkaisutoimittajien kanssa. Tiimin kautta perehdyt myös lisenssipalveluiden kehittämiseen ja Linux- ja Mac-työasemaympäristöjen kehitykseen.

Odotamme sinulta osaamista

- Windows-työasemaympäristön kehittämisestä, ylläpidosta ja raportoinnista
- Windows System Center Configuration Managerin ylläpidosta, kehittämisestä, raportoinnista, vianselvityksestä sekä konfiguroinnista
- Virtualisointiympäristöjen suunnittelusta, toteutuksesta, testauksesta ja ylläpidosta
- PowerShell-ohjelmoinnista
- Asiakkaiden ja toimittajien kanssa työskentelystä

Lisäksi arvostamme

- Hyviä yhteistyö- ja ryhmätyötaitoja
- Halua kehittyä
- Kokemusta ohjelmistosuunnittelusta, mobiiliteknologioista ja/tai tietokantojen suunnittelusta
- Kokemusta Public Key Infrastructure -varmenteiden käytöstä sekä vianselvityksestä
- Erinomaista englannin kielen taitoa, sujuva suomen kielen taito katsotaan eduksi

Tarjoamme mielenkiintoisen ja erittäin monipuolisen tehtävän uudistuvassa yliopistossa osana innostunutta ja osaavaa tiimiä sekä hyvät mahdollisuudet oman osaamisen kehittämiseen. Aaltolaisia houkuttelee uuden etsimisen kulttuuri ja uskallus ennakkoluulottomaan rajojen ylittämiseen ja ongelmanratkaisuun. Tule mukaan rakentamaan parempaa maailmaa.

Lisätietoja antavat 10.-18.10.2016 tiimin esimies Elena Pirinen, elena.pirinen@aalto.fi, puh. 050 577 8870, ja 19.-27.10.2016 palvelualueen päällikkö Siiri Sipilä, siiri.sipila@aalto.fi, puh 050 344 3482.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta 27.10.2016 mennessä.

Web-osoite: http://www.aalto.fi Työnantaja: Aalto-yliopisto Sijainti: 02130 ESPOO Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: - Hakemukset: http://www.aalto.fi/fi/about/careers/jobs/view/980/ Ilmoitus jätetty: 10.10.2016 Haku päättyy: 27.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 02130 ESPOO

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Windows-asiantuntija, on ilmoitettu mol -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Aalto-yliopisto. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 27.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 02130 - Espoo , osoitteessa 02130 ESPOO .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa