Duunitori suosittelee
Asentaja, Koneasentaja, Työkoneasentaja, Maanrakennuskoneasentaja

Uudenmaan Konehuolto Oy

Kerava

Polkupyörämekaanikko, CityBike Finland Oy, Helsinki

Adecco Finland

Finland

Kiinteistövastaava asiakkaallemme Turkuun

Adecco Finland

Finland

Projektisihteeri määräaikaiseen työsuhteeseen Espooseen

Adecco Finland

Finland

Sairaanhoitaja Stellan kotisairaalaan

Stella Kotipalvelut Oy

00180 - Helsinki

Raskaankaluston hydrauliikka- ja sähköasentaja

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 14.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Winclean Oy on Pirkanmaalainen puhdistuspalvelualan yritys. Winclean Oy:n toimipisteet sijaitsevat Tampereella, Hämeenlinnassa sekä Turun talousalueella. Yrityksen palveluksessa työskentelee päivittäin 250 puhtaanapidon ammattilaista. Haemme vakituiseen työsuhteeseen kahta ILTASIIVOOJAA Tampereen keskustaan. Kyseessä on iltatyö joka alkaa noin kello 16.00 viitenä päivänä viikossa. Työaika noin 4-5 tuntiä illassa. Valittavilta henkilöiltä edellytetään välttävää suomenkielen ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Tampere siivous ja puhtaanapito, jätehuolto .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Winclean Oy Y-tunnus 1587104-4 Toimiala Muu rakennus- ja teollisuussiivous Rinnakkaistoiminimet Nordic Toimitilapalvelut

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Toimistosiivooja, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Winclean Oy. Kyseessä on iltatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 18.11.2016. Työpaikka sijaitsee Tampere . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 3 kappaletta.

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus