Duunitori suosittelee
Korjaamopäällikkö

Amir Sherif Cars

Turku

Automekaanikko / Autonasentaja

Gewat Hyötyajoneuvot Oy

Vantaa

Jouluapulaisia kotisiivoukseen

Stella

Helsinki

Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Digian Integraatioakatemia

Digia

Helsinki

Etsimme kahta Käytönsuunnittelijaharjoittelijaa Espooseen!

Academic Work

Espoo

Ilmoitus jätetty 05.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Wetteri Power vahvistaa joukkoaan: Haemme raskaan kaluston mekaanikkoa Wetteri Power Kempeleseen. Toimit osana tiimiä muiden ammattilaisten kanssa. Menestyksekkäältä hakijalta toivomme: - palveluhenkistä asennetta - raskaan kaluston tuntemusta ja raskaankaluston- tai henkilöautomekaanikon peruskoulutusta - arvostamme autosähkö- ja vikadiagnostiikka kokemusta - kykyä yhteistyöhön muiden ammattilaisten kanssa - reipasta otetta työtehtäviin sekä valmiutta ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Kempele Asennus, huolto ja puhtaanapito Kempele ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Asennus, huolto ja puhtaanapito Kempele .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Wetteri Power Oy Y-tunnus 1640251-4

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Asentaja, raskas autokalusto, on ilmoitettu mol -palvelussa 05.10.2016 ja sen on julkaissut Wetteri Power Oy. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kempele . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus