Duunitori suosittelee
Asentaja

Teho-Tekniikka Oy

Vantaa

Asentaja, Koneasentaja, Työkoneasentaja, Maanrakennuskoneasentaja

Uudenmaan Konehuolto Oy

Kerava

Asentaja

Sector Alarm Oy

Uusimaa

Vastaava isännöitsijä Helsinkiin

Adecco Finland

Finland

Polkupyörämekaanikko, CityBike Finland Oy, Helsinki

Adecco Finland

Finland

Diplomi-insinööri / insinööri (AMK)

Helsingin kaupunkisuunnitteluvirasto

00100 - Helsinki

Ilmoitus jätetty 05.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Wetteri Power vahvistaa joukkoaan: Haemme raskaan kaluston mekaanikkoa Wetteri Power Kempeleseen. Toimit osana tiimiä muiden ammattilaisten kanssa. Menestyksekkäältä hakijalta toivomme: - palveluhenkistä asennetta - raskaan kaluston tuntemusta ja raskaankaluston- tai henkilöautomekaanikon peruskoulutusta - arvostamme autosähkö- ja vikadiagnostiikka kokemusta - kykyä yhteistyöhön muiden ammattilaisten kanssa - reipasta otetta työtehtäviin sekä valmiutta ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Kempele asennus, huolto ja puhtaanapito Kempele ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito asennus, huolto ja puhtaanapito .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Wetteri Power Oy Y-tunnus 1640251-4 Toimiala Henkilöautojen ja kevyiden moottoriajoneuvojen tukkukauppa

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Asentaja, raskas autokalusto, on ilmoitettu mol -palvelussa 05.10.2016 ja sen on julkaissut Wetteri Power Oy. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 90440 - Kempele . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus