Duunitori suosittelee
TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

Web Developer (Java)

Maatalouden Laskentakeskus Oy co Studentwork

Jyväskylä

Testiautomaatioasiantuntija

Qentinel QA

Espoo

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Työpaikkakuvaus

SpotVision tarjoaa ainutlaatuisia mainospaikkoja kauppakeskuksissa ja kaupunkien keskusta-alueilla. Nämä mainospaikat ovat jätesäiliöiden kyljissä sisällä ja ulkona. Astioita on suomessa jo noin tuhat kappaletta ja tarvitsemme nyt apua niistä huolehtimisessa.

Vaasassa mainospaikkoja sijaitsee torin läheisyydessä, sekä Rewell Centerin sisällä.

Tehtäviin kuuluu jäteastioiden siistiminen ja tyhjentäminen, joten haettava henkilö ei saa pelätä likaistakaan työtä. Omaa autoa tai ajokorttia ei tarvita.

Vaihdettavat julisteet tulevat Matkahuoltoon, josta ne noudetaan ja vaihdetaan paikoilleen. Ulkoroskisten siisteminen tapahtuu 2-3 kertaa viikossa.

Työnantaja: Weblandia Oy Sijainti: 65200 VAASA Työajat: osapäivätyö Työ alkaa: 15.10.2016 Yhteystiedot: Henry Grönroos 040 129 0837 henry@spotvision.fi Ilmoitus jätetty: 26.09.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 65200 VAASA

Yritystiedot

Toiminimi Weblandia Oy Y-tunnus 2380706-9 Toimiala Mainostoimistot Rinnakkaistoiminimet Mainostoimisto Weblandia

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

1 348 869 € -33 %

Liiketoiminnan tulos

-230 712 € -120 %

Henkilöstö

10 10

Liikevoitto-%

-17 % -240 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Mainostenhoitaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 26.09.2016 ja sen on julkaissut Weblandia Oy. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 65200 - Vaasa , osoitteessa 65200 VAASA . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa