Duunitori suosittelee
Ohjelmistosuunnittelija, Java

Elisa Appelsiini

Helsinki

Java Software Developer

LM-Instruments Oy co HRS Advisors

Parainen

Web Developer (Linux)

Deltagon Group Oy

Vattuniemi (00210)

Web Developer (Java)

Maatalouden Laskentakeskus Oy co Studentwork

Jyväskylä

Ohjelmistoasiantuntija

Novotek Oy

Vantaa

SW developers for intelligent energy management

Reactive Technologies

Oulu

Työpaikkakuvaus

Olen Olli Saari, verkkomarkkinoinnin moniosaaja ja yksinyrittäjä jo vuodesta 2006.

Huolehdin, että asiakkaideni verkkosivut ja muu markkinointi tuottaa jatkuvasti lisää myyntiä ja uusia asiakkaita.

Yksinyrittäminen loppuu nyt ja tarkoitus on tuplata yrityksen työntekijämäärä, eli ottaa töihin yksi pätevä ja motivoitunut Web Developer, jolle WordPress on tuttu kehitysalusta.

Työsuhteen alussa on 4 kuukauden koeaika, jonka aikana katsotaan, onko sinusta tähän hommaan.

Palkkaa saat 3000 € kuukaudessa. Jos osoitat olevasi isomman euromäärän arvoinen, voidaan palkasta myöhemmin neuvotella. Koodarin työuran pituus ei ole palkkaan vaikuttava tekijä. Vain osaaminen ratkaisee.

Työtehtäviisi kuuluu 95%:sti: responsiivisten verkkosivujen suunnittelu ja koostaminen WordPress-julkaisujärjestelmän päälle sekä sivujen jatkuva jatkokehitys ja ylläpito.

Toisinaan työ on mielettömän kiinnostavaa ja inspiroivaa, joskus taas tappavan tylsää copy-paste-näppäilyä - siis ihan normaalia koodarin arkea. Joudut myös joskus keittämään kahvia, hakemaan naapurin leipomosta pullaa asiakastapaamiseen ja vastaamaan puhelimeen, kun miesflunssa on kaatanut minut petiin. Tarkoitus on myös opettaa sinulle alkeita ainakin Photoshopin käytöstä ja Adwords-mainonnan ylläpidosta.

Hakuaika on käynnissä. Työ alkaa heti kun sopiva tekijä löytyy.

Työpäiväsi pituus ja loma-ajat ovat voimassaolevan työehtosopimuksen mukaisia. Ainakin aluksi istut suurimman osan päivistä minun kanssa samassa toimistossa. Myöhemmin työskentely osittain etänä on vaihtoehto.

Jos kiinnostuit, täytä työhakemus. Jos osaat.

Web-osoite: http://www.arttia.net Työnantaja: Arttia Sijainti: Elovainiontie 13, 33470 YLÖJÄRVI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: heti kun sopiva löyttyy Yhteystiedot: Olli Saari puh. 040 753 6990 olli.saari@arttia.fi Ilmoitus jätetty: 14.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Elovainiontie 13, 33470 YLÖJÄRVI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Web-suunnittelija, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Arttia. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Ylöjärvi , osoitteessa Elovainiontie 13, 33470 YLÖJÄRVI .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa