Duunitori suosittelee
System Specialist (Customer Services team)

Landis+Gyr

Jyväskylä

Lead Android UI developer

Neusoft Finland

Helsinki

Ohjelmistosuunnittelija Tietomekka Oy:lle Ouluun

Adecco Finland

Finland

Senior Software Architect

Notta Systems Oy co Lakeusrekry

Seinäjoki

Web developer

Intopalo

Tampere

Järjestelmäasiantuntija - Elisa Appelsiini

Elisa Appelsiini

Helsinki

Ilmoitus jätetty 18.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme joukkoomme kokenutta ja kehittymishaluista WEB DESIGNERIA verkkoviestinnän suunnitteluun ja toteuttamiseen sekä web-projektien johtamiseen. Sinulla on vankka kokemus verkkoviestinnästä sekä ongelmanratkaisukykyä. Sovellat osaamistasi sujuvasti eri toimialoille (B2B ja B2C, julkiset organisaatiot). Haluat kehittyä ammattilaisena ja olla mukana kehittämässä palvelujamme. Olet proaktiivinen ja omaat hyvät vuorovaikutustaidot asiakaskohtaamisissa sekä tiimityöskentelyssä. Hallitset työssä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ohjelmointi ja ohjelmistokehitys Jyväskylä ohjelmointi ja ohjelmistokehitys .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Web-suunnittelija, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Mainostoimisto Zeniitti Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Jyväskylä sub-region .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus