Duunitori suosittelee
User Interface Designer

Landis+Gyr Oy

Jyväskylä

Test Engineer

Landis+Gyr Oy

Jyväskylä

Koodaava Java-Arkkitehti

Cinia

Helsinki

Ohjelmistosuunnittelija, Terveydenhuolto

Elisa Appelsiini

Helsinki

Järjestelmäspesialisti

Studentwork

Tampere

Ohjelmistoammattilainen (Front-end)

Patria

Tampere

Ilmoitus jätetty 18.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme joukkoomme kokenutta ja kehittymishaluista WEB DESIGNERIA verkkoviestinnän suunnitteluun ja toteuttamiseen sekä web-projektien johtamiseen. Sinulla on vankka kokemus verkkoviestinnästä sekä ongelmanratkaisukykyä. Sovellat osaamistasi sujuvasti eri toimialoille (B2B ja B2C, julkiset organisaatiot). Haluat kehittyä ammattilaisena ja olla mukana kehittämässä palvelujamme. Olet proaktiivinen ja omaat hyvät vuorovaikutustaidot asiakaskohtaamisissa sekä tiimityöskentelyssä. Hallitset työssä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ohjelmointi ja ohjelmistokehitys Jyväskylä ohjelmointi ja ohjelmistokehitys Jyväskylä .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Web-suunnittelija, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Mainostoimisto Zeniitti Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Jyväskylä sub-region .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa