Duunitori suosittelee
Ohjelmistosuunnittelija, Java

Elisa Appelsiini

Helsinki

Java Software Developer

LM-Instruments Oy co HRS Advisors

Parainen

Web Developer (Linux)

Deltagon Group Oy

Vattuniemi (00210)

Web Developer (Java)

Maatalouden Laskentakeskus Oy co Studentwork

Jyväskylä

Ohjelmistoasiantuntija

Novotek Oy

Vantaa

SW developers for intelligent energy management

Reactive Technologies

Oulu

Työpaikkakuvaus

Etsimme nyt finanssialan asiakkaallemme Ouluun useampaa web-ohjelmistokehittäjää aloittamaan uudessa kehitystiimissä digitaalisen asiakaspalvelun kehittämisen toimialueella.

Digitalisaatio muuttaa kuluttajien ja yritysten käyttäytymistä. Jotta asiakkaamme tuote- ja palvelukehitys voi vauhdilla digitalisoituvassa maailmassa keskittyä ydinosaamiseensa eli tuote- ja palvelukehitykseen, ja saa jatkossakin työnsä tueksi toimivia menetelmiä, työkaluja ja toimintamalleja, vahvistavat he nyt Studentwork Sharperin avulla yksikköään uusilla osaajilla.
Roolissasi olet kiinteä osa tiimiä, joka toteuttaa uusia toiminnallisuuksia verkko- ja mobiilipalveluihin.

Tehtävässä menestymisen eväät

Toivomme, että olet hankkinut jo jonkin verran kannuksia vastaavantyyppisistä tehtävistä. Ennen kaikkea tiimiin haetaan rohkeaa, uudelle avointa yhteen hiileen puhaltajaa, jolla on kyky tuottaa erinomaisia lopputuloksia. Mielestämme on tärkeää, että

- olet innostunut itsesi jatkuvaan kehittämiseen, sekä web-palveluiden ja -teknologioiden trendien seuraamiseen ja niiden hyödyntämiseen työssäsi
- olet avoin ja positiivinen tiimipelaaja, joka ottaa mielellään vastuuta. Kaipaat työltäsi haasteita, ja olet valmis laittamaan itsesi peliin tavoitteiden saavuttamiseksi
- sinulla on teknisenä toteuttajana intohimoa viilata detaileja ja varmistaa, että suunnitelman yksityiskohdat myös toteutuvat
- omaat näkemystä ja kokemusta siitä, miten digitaalisia palveluita luodaan tiiminä
- Käytettävät teknologiat vaihtelevat etenkin selaimen puolella. Peruspohjana toimii kuitenkin HTML ja CSS sekä liuta pienempiä JS-kirjastoja tapauskohtaisesti.
- Backend puolella tärkeimpinä ovat Java, Spring framework, Rest services, EJBs.
- UI-kerroksessa kantavia teknologioita ovat pääosin Require.js, jQuery, React.js (lite), Node js., JSP pages.
- Kaikki projektit ottavat huomioon tietoturvan ja tietoturvan vaatimukset ohjelmoinnissa. Oma kiinnostus tietoturvaa kohtaan ohjelmistokehityksen saralla on eduksi ja siihen tullaan myös kannustamaan työssä.

Haussa on siis uudistushaluinen, nopeasti pallon haltuunsa ottava henkilö, joka ottaa mielellään haasteen vastaan viedä sovitut tavoitteet maaliin yhdessä tiimin kanssa!

Asiakkaastamme

Asiakkaamme koko tuote- ja palvelukehitystoiminnossa on vahva näkemys siitä, mihin he ovat menossa, into kehittää asioita ketterästi yhdessä heidän asiakkaidensa kanssa sekä halu saada paljon aikaan. Tulet osaksi Digitaalinen Asiakaspalvelu -yksikköä ja saat työyhteisöksesi muita kaltaisiasi tuote-ja palvelukehityksen ammattilaisia. Porukka on kokenutta ja ammattimaista, itsenäiseen työskentelyyn pystyvää mutta yhteen hiileen puhaltavaa.

Tämän tiimin ydintehtävä on nimensä mukaisesti kehittää digitaalisen asiakaspalvelun prosesseja, palveluja ja välineitä. Keskeisiä tekemistä ohjaavia asioita ovat asiakaskokemus, päivittyvät toimintamallit sekä tehokkuus.

Lisätiedot ja hakuohjeet

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetäthän hakemuksesi alla olevasta linkistä.

Aloitamme haastattelut jo hakuajalla ja esittelemme potentiaalisia tekijöitä asiakkaallemme myös pitkin hakuaikaa. Hakuprosessissa ensin Studentwork Sharper haastattelee hakijat, jonka jälkeen hakijat esitellään asiakkaalle. Asiakas jatko haastattelee heitä kiinnostavat hakijat heidän tiloissaan.

Haemme tiimiin useampaa ohjelmistokehittäjää, joten hakuaika on hieman pidempi 30.9.-30.10.2016.

Kysymyksiin vastaa Studentwork Sharperin recruiter & consultant manager Tuija Ryynänen p. 050 468 9760 hakuaikana ti, ke ja to klo. 9-15 välillä.

Web-osoite: http://www.sharper.fi Työnantaja: Sharper Sijainti: Hallituskatu 13-17 E 46, 90100 OULU Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Tuija Ryynänen p. 050 468 9760 hakuaikana ti, ke ja to klo. 9-15 välillä tai sähköpostitse rekrytointi.oulu@studentwork.com Ilmoitus jätetty: 30.09.2016 Haku päättyy: 30.10.2016 23:59 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Hallituskatu 13-17 E 46, 90100 OULU

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Web-ohjelmistokehittäjiä, on ilmoitettu mol -palvelussa 30.09.2016 ja sen on julkaissut Sharper. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Oulu , osoitteessa Hallituskatu 13-17 E 46, 90100 OULU .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa