Banner Crasman Oy co Studentwork

Työpaikkakuvaus

Vuonna 1996 perustettu Crasman on kokenut digitaalisten asiakaskohtaamisten ja verkkopalveluratkaisujen kumppani. Suunnittelemme ja toteutamme digitaalisia palveluita, jotta asioiden hoitaminen olisi helppoa ja miellyttävää - missä ja milloin vain. Erikoisosaamistamme ovat älykkäät ja hyvin integroituvat ratkaisut verkkoliiketoimintaan, verkkokauppaan sekä tuotetiedon ja aineiston hallintaan. Asiakkaitamme ovat mm. Gummerus, Familon, Intersport, Kemppi, Laakkonen, Nokian Renkaat ja Vianor. Toimistomme sijaitsevat Helsingissä ja Tampereella. Lisätietoja www.crasman.fi.

Studentwork etsii asiakkaalleen Crasmanille web-ohjelmistokehittäjää.

Työ on projektiluontoista ja projektien laajuus riippuu valitun työntekijän osaamisen tasosta sekä kehityskaaresta. Voit olla urasi alkuvaiheessa tai jo kokeneempi osaaja, tärkeintä meille on, että teet työsi intohimolla ja haluat hioa omaa osaamistasi aina vain eteenpäin. Toivomme sinulta kuitenkin jo näyttöä osaamisestasi harrastuneisuuden, työkokemuksen tai muiden projektien kautta.

Crasmanilla sinua odottavat:
- Mielenkiintoiset kehitysprojektit näkyvien suomalaisten toimijoiden kanssa
- Valinnanvapaus ohjelmointivälineissä
- Ammattitaitoiset ja motivoituneet kollegat, jotka pitävät keskenään hauskaa niin töissä kuin sen ulkopuolella

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
- Erityisesti front-puolen teknologioiden hallintaa (JavaScript, CSS, HTML) sekä kehitystyönkulun hallitsemista
- Itseohjautuvaa ja ammattitaitoista työotetta kaikessa tekemisessä
- Suomen ja englannin kielen taitoa

Etsimme tekijää Crasmanin Helsingin Punavuoren toimistolle, mutta työskentely Tampereen toimistolta on myös mahdollista. Tehtävässä työllistyt ensin Studentworkin kautta määräaikaiseen työsuhteeseen, minkä jälkeen taitonsa osoittavalle tekijälle on hyvät mahdollisuudet jatkoon.

Työtehtävät täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä ja aloitamme haastattelut hyvin nopealla aikataululla, joten laita hakemuksesi vaikka heti! Laitathan hakemuksesi mukana myös tietoa opintomenestyksestäsi, mahdollisen portfoliosi ja/ tai muun taidonnäytteen. Lisätietoja tehtävästä antaa Consultant Manager Marjukka Laakso puh. 050 573 24 25.


Meidän tarinamme

Studentworkin tarina sai alkunsa pienessä helsinkiläisessä opiskelija-asunnossa, kun kaksi kauppatieteiden opiskelijaa, Lucas ja Tomas, päättivät vuonna 2004 perustaa oman yrityksen. Tänä päivänä Studentwork on yksi Pohjoismaiden suurimmista nuoriin osaajiin erikoistuneista rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyrityksistä.
Studentwork auttaa nuoria osaajia työllistymään ja yrityksiä löytämään parhaat ja tarpeeseen sopivimmat työntekijät. Henkilöstövuokrauspalvelun kautta asiakasyritys saa työntekijän pysyvästi, osa-aikaisesti, sesonkiin tai sijaisuuteen. Rekrytointipalvelun kautta yritykset puolestaan rekrytoivat nuoria osaajia pidempiin työsuhteisiin. Studentworkin tärkein tehtävä on auttaa asiakkaitaan ja nuoria osaajia löytämään toisensa.

Työnantaja: Crasman Oy co Studentwork Sijainti: Helsink Ilmoitus jätetty: 03.01.2017 Haku päättyy: 31.01.2017

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Helsink

Yritystiedot

Toiminimi Studentwork Y-tunnus 1937763-3 Toimiala Työvoiman vuokraus

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

1 491 000 € -83 %

Liiketoiminnan tulos

204 000 € -45 %

Henkilöstö

13 -279

Liikevoitto-%

14 % 250 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):


Tämä työpaikka, Web-ohjelmistokehittäjä, Crasman Oy, on ilmoitettu duunitori -palvelussa 03.01.2017 ja sen on julkaissut Crasman Oy co Studentwork. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.01.2017. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Helsink . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 47 kappaletta .