Duunitori suosittelee
System Specialist (Customer Services team)

Landis+Gyr

Jyväskylä

Lead Android UI developer

Neusoft Finland

Helsinki

Ohjelmistosuunnittelija Tietomekka Oy:lle Ouluun

Adecco Finland

Finland

Senior Software Architect

Notta Systems Oy co Lakeusrekry

Seinäjoki

Tuotekehittäjä

High Metal Group

Helsinki

Web developer

Intopalo

Tampere

Ilmoitus jätetty 13.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Miksi liittyisit GG-tiimiin? Saat aitiopaikan ammattimaiseen affiliaattimarkkinointiin dynaamisessa startup-työympäristössä. Nopeasti kasvava iGaming-yhtiö tarjoaa sinulle hyviä uramahdollisuuksia. Tarjoamme myös: • 6 tunnin työpäivät • Kuukausipalkka 2 000 €–2 500 € / kk taidoista ja kokemuksesta riippuen • Suoritukseen pohjautuva bonus • 24 päivän vuosiloma • Joustava työaika • Työntekijän etupaketti Sijainti: ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja tuotesuunnittelu ja -muotoilu malta ohjelmointi ja ohjelmistokehitys malta graafinen ala malta tuotesuunnittelu ja -muotoilu ohjelmointi ja ohjelmistokehitys graafinen ala .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Web Designer, on ilmoitettu duunitori -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Good Game Ltd. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla malta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus