Duunitori suosittelee
Java Software Developer

LM-Instruments Oy co HRS Advisors

Parainen

Web Developer (Linux)

Deltagon Group Oy

Vattuniemi (00210)

Web Developer (Java)

Maatalouden Laskentakeskus Oy co Studentwork

Jyväskylä

Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

Ohjelmistoasiantuntija

Novotek Oy

Vantaa

SW developers for intelligent energy management

Reactive Technologies

Oulu

Työpaikkakuvaus

Kosila on suomalainen ohjelmistotalo ja meidän intohimomme on asiakkaidemme digitaalisen liiketoiminnan kehittäminen ja uusien menestystarinoiden luominen. Pyrimme jatkuvasti täydelliseen asiakastyytyväisyyteen.

Toteutamme yksilöllisiä verkkopalveluja ja erityisesti liiketoiminnan digitalisointia edistäviä ratkaisuja kuten vaativia verkkokauppajärjestelmiä, B2B-tilausportaaleja ja booking -palveluja. Lisäksi toteutamme ja tuemme asiakkaitamme erillisissä liiketoiminnan tehokkuuteen liittyvissä haasteissa kuten tietojenhallinnan ja töidenhallinnan ratkaisuissa. Toteutamme myös räätälöityä ohjelmistokehitystä asiakkaidemme tarpeiden pohjalta.

Kosila on osa Keski-Pohjanmaan Kirjapaino -konsernia.

Toimintamme laajenee ja etsimme Kokkolan toimipisteeseen

WEB-ANALYYTIKKOA / ANALYTIIKKA-ASIANTUNTIJAA

Oletko web-analytiikan, hakukoneoptimoinnin, hakukonemainonnan tai konversio-optimoinnin kokenut huippuosaaja? Kiinnostaako sinua kehittää digitaalista liiketoimintaa nostamalla asiakas kaiken keskiöön?

Olet etsimämme henkilö jos olet työskennellyt digitaalisen markkinoinnin tai digitaalisten palveluiden muotoilun parissa ja tiedät miten asiakaskokemusta kannattaa mitata ja hyödyntää liiketoiminnan ohjaamisessa ja omaat myös intohimoa laajemminkin yritysten analytiikan kehittämiseen. Tulet työskentelemään asiakkaiden kanssa joten omaat myös hyvät sosiaaliset ja viestinnälliset taidot. Pystyt hallitsemaan useita projekteja yhtä aikaa etkä pelkää tiukkoja aikatauluja.

Työssä menestyminen edellyttää, että
-hallitset hakusanamainonnan (Google AdWords)
-tunnet sosiaalisen median mainostyökalut (Facebook, Youtube, Twitter, LinkedIn)
-sinulla on vahvaa Google Analytics -osaamista
-HTML/CSS, Javascript ja jQuery ovat sinulle tuttuja
-osaat käyttää optimointityökaluja
-osaat analysoida dataa ja raportoida niistä olennaisen
-lisäpisteitä tulee jos tunnet QlickView-raportointityökalun ja jos sinulla on kokemusta projektijohtamisesta

Tarjoamme
-osaamistasi vastaavan palkkauksen
-osaavan tiimin tuen
-mielenkiintoisen työkentän kehittyvässä monimediaympäristössä
-osallistumisen avainpaikalla haasteellisiin digiliiketoiminnan projekteihin
-konsernin henkilöstöedut ja urakehitysmahdollisuudet

Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemuksesi viimeistään 31.10. mennessä lomakkeella jonka löydät osoitteessa: http://www.kpk.fi/tyopaikat ja liitä siihen CV:si sekä avoin kuvaus valmiuksistasi.

Lisätietoja tehtävästä antavat kehittämispäällikkö Marita Vuorinen, marita.vuorinen@kosila.fi , p. 050 486 3848 tai johtaja Juha Erkkilä, juha.erkkila@kosila.fi, 0400 555 566 (varmimmin tavoitettavissa perjantaisin klo 14-16)

Lisää informaatiota yrityksestämme löydät osoitteesta:
www.kosila.fi
www.kpk.fi (konserni)

Keski-Pohjanmaan Kirjapaino Oyj -konsernin päätoimialat ovat julkaisuliiketoiminta, paino- ja jakeluliiketoiminta sekä digitaalinen liiketoiminta. Konserni työllistää vakituisesti noin 202 henkilöä ja budjetoitu liikevaihto vuodelle 2016 on noin 28,5 milj. euroa. Kosila työllistää tällä hetkellä 28 digitaalisen liiketoiminnan huippuosaajaa.

Työnantaja: Kosila Sijainti: 67100 KOKKOLA Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Lisätietoja tehtävästä antavat kehittämispäällikkö Marita Vuorinen, marita.vuorinen@kosila.fi , p. 050 486 3848 tai johtaja Juha Erkkilä, juha.erkkila@kosila.fi, 0400 555 566 (varmimmin tavoitettavissa perjantaisin klo 14-16) Hakemukset: http://www.kpk.fi/tyopaikat Ilmoitus jätetty: 13.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 67100 KOKKOLA

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Web-analyytikko / analytiikka-asiantuntija, on ilmoitettu mol -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Kosila. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 67100 - Kokkola , osoitteessa 67100 KOKKOLA .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa