Duunitori suosittelee
Rahoitusasiantuntija, Auran Osuuspankki

Studentwork

Aura

User Interface Designer

Landis+Gyr Oy

Jyväskylä

Test Engineer

Landis+Gyr Oy

Jyväskylä

Veroasiantuntija (Tax Associate / Tax Manager)

Grant Thornton / co MPS

Helsinki

Koodaava Java-Arkkitehti

Cinia

Helsinki

Ohjelmistosuunnittelija, Terveydenhuolto

Elisa Appelsiini

Helsinki

Ilmoitus jätetty 13.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Kosila on suomalainen ohjelmistotalo ja meidän intohimomme on asiakkaidemme digitaalisen liiketoiminnan kehittäminen ja uusien menestystarinoiden luominen. Pyrimme jatkuvasti täydelliseen asiakastyytyväisyyteen. Toteutamme yksilöllisiä verkkopalveluja ja erityisesti liiketoiminnan digitalisointia edistäviä ratkaisuja kuten vaativia verkkokauppajärjestelmiä, B2B-tilausportaaleja ja booking -palveluja. Lisäksi toteutamme ja tuemme asiakkaitamme erillisissä liiketoiminnan tehokkuuteen liittyvissä haasteissa kuten tietojenhallinnan ja töidenhallinnan ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja asiantuntijatehtävät ja konsultointi Kokkola ohjelmointi ja ohjelmistokehitys Kokkola data analysis and management Kokkola asiantuntijatehtävät ja konsultointi ohjelmointi ja ohjelmistokehitys data analysis and management Kokkola .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Web-analyytikko / analytiikka-asiantuntija, on ilmoitettu mol -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Kosila. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 67100 - Kokkola .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa