Duunitori suosittelee
Daghemsföreståndare, Pilke Merituuli

Pilke Päiväkodit Oy

Espoo

Huippumyyjäksi Academic Workille B2B-ratkaisumyyntiin!

Academic Work

Helsinki

Vuoropäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Etsimme kahta Käyttökeskuksen operaattoriharjoittelijaa Carunalle Espooseen!

Academic Work

Espoo

Kehityspäällikkö

Tero Saarinen Company

Helsinki

Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Wau ry etsii Raahen seudulle reipasta lasten liikunnasta kiinnostunutta täysi-ikäistä tuntiohjaajaa. Pidettävät tunnit ovat haapajoen koululla ja olkijoen koululla. Viikkotunteja tulee neljä, kummallakin koululla 2 kappaletta. tunnit sijoittuvat päivään ja iltapäivään. Koulutus liikunnan alalle ei ole pakollinen, mutta katsotaan eduksi. Oma auto oltava käytössä.

Tervetuloa mukaan tekemäään arvokasta työtä. Paikka täytetään heti sopivan löydyttyä.

WAU ry on vuonna 2009 perustettu voittoa tavoittelematon kotimainen hyvinvointijärjestö, joka edistää lasten ja nuorten terveyttä sekä sosiaalista hyvinvointia.
WAU ry järjestää matalan kynnyksen liikunnallista toimintaa lasten ja nuorten lähtökohdat huomioiden. Liikutamme vuosittain noin 10 000 lasta.

Web-osoite: http://www.wau-ry.fi Työnantaja: WAU RY Sijainti: 92100 RAAHE Työajat: osapäivätyö Työ alkaa: 05.09.2016 Yhteystiedot: Teemu Haverinen, 045-6006027, teemu.haverinen@wau-ry.net Ilmoitus jätetty: 25.08.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 92100 RAAHE

Yritystiedot

Toiminimi WAU ry Y-tunnus 2240020-8

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Liikunnanohjaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 25.08.2016 ja sen on julkaissut WAU RY. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 92100 - Raahe , osoitteessa 92100 RAAHE . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa