Duunitori suosittelee
Rengasasentajia kevään sesonkiin Hyvinkäälle!

Adecco Finland

Finland

Huoltoinsinööri

Pohjolan liikenne / VR Group

Helsinki

Etsimme asiakasyrityksellemme Sähkökeskusasentajaa.

Adecco Finland

Finland

Asentaja, Koneasentaja, Työkoneasentaja, Maanrakennuskoneasentaja

Uudenmaan Konehuolto Oy

Kerava

Polkupyörämekaanikko, CityBike Finland Oy, Helsinki

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 29.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haetaan maalauskammiohuoltoihin ja muuhon kunnosspitoon osaavaa ja esimiestaitoista henkilöä. Työ on ympäri Suomen tapahtuvaa toimintaa, mutta päätoimialueena on Etelä-Suomi. Erilaiset osaamisalueet luetaan eduksi, kuten sähkötyöt ja autonostintyöt. Toivomme että olet toiminut erilaisissa asennustehtävissä ja hahmotat kokonaisuudet. Ota yhteyttä niin jutellaan lisää....

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja koneiden ja laitteiden huolto-, asennus- ja korjaustyöt Lohja asennus, huolto ja puhtaanapito Lohja koneiden ja laitteiden huolto-, asennus- ja korjaustyöt asennus, huolto ja puhtaanapito .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Wastip Oy Y-tunnus 1554565-2 Toimiala Muualla luokittelemattomien koneiden ja laitteiden tukkukauppa Rinnakkaistoiminimet W-Toimintapaja, M.O.R Palvelut, Wastip Hydrauliikka

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Koneenasentaja / -huoltaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 29.09.2016 ja sen on julkaissut Wastip Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee Lohja . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus