Duunitori suosittelee
LVI-työnjohtaja/työmaakoordinaattori (LVI- ja viemärien sukitusprojektit)

Repipe Oy

Turku

RekryKoulutus: 15 uutta telineasennuksen ja sääsuojauksen ammattilaista

Ramirent co Uramuuntaja

Helsinki

Vuoromestari

Oy HYY-Yhtiöt Ab

00100 - Helsinki

Haussa 20 data-analyytikkoa

Saranen Consulting

Uusimaa

DevOps

Callstats.io

Helsinki

RekryKoulutus: Delete kouluttaa ja rekrytoi 14 uutta puhdistusalan ammattilaista

Delete / co Uramuuntaja

Helsinki

Ilmoitus jätetty 29.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haetaan maalauskammiohuoltoihin ja muuhon kunnosspitoon osaavaa ja esimiestaitoista henkilöä. Työ on ympäri Suomen tapahtuvaa toimintaa, mutta päätoimialueena on Etelä-Suomi. Erilaiset osaamisalueet luetaan eduksi, kuten sähkötyöt ja autonostintyöt. Toivomme että olet toiminut erilaisissa asennustehtävissä ja hahmotat kokonaisuudet. Ota yhteyttä niin jutellaan lisää....

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja koneiden ja laitteiden huolto-, asennus- ja korjaustyöt Lohja asennus, huolto ja puhtaanapito Lohja koneiden ja laitteiden huolto-, asennus- ja korjaustyöt asennus, huolto ja puhtaanapito .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Wastip Oy Y-tunnus 1554565-2 Toimiala Muualla luokittelemattomien koneiden ja laitteiden tukkukauppa Rinnakkaistoiminimet W-Toimintapaja, M.O.R Palvelut, Wastip Hydrauliikka

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Koneenasentaja / -huoltaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 29.09.2016 ja sen on julkaissut Wastip Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Lohja . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus