Duunitori suosittelee
Muuttaja / kalusteasentaja

Hakonen

Helsinki

Muuttaja / kalusteasentaja

Hakonen

Helsinki

Juristi arvopaperimarkkinatoiminnon sopimustehtäviin

Varma

Helsinki

Embedded Linux Developers

Bittium Wireless Oy

Oulu

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Haetaan maalauskammiohuoltoihin ja muuhon kunnosspitoon osaavaa ja esimiestaitoista henkilöä.

Työ on ympäri Suomen tapahtuvaa toimintaa, mutta päätoimialueena on Etelä-Suomi. Erilaiset osaamisalueet luetaan eduksi, kuten sähkötyöt ja autonostintyöt. Toivomme että olet toiminut erilaisissa asennustehtävissä ja hahmotat kokonaisuudet.

Ota yhteyttä niin jutellaan lisää.

Web-osoite: http://www.wastip.fi Työnantaja: Wastip Oy Sijainti: Etelä-Suomen alue, 08500 LOHJA Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Tapani Miettinen, 044 546 1279 Ilmoitus jätetty: 29.09.2016 Haku päättyy: 28.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Etelä-Suomen alue, 08500 LOHJA

Yritystiedot

Toiminimi Wastip Oy Y-tunnus 1554565-2

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Koneenasentaja / -huoltaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 29.09.2016 ja sen on julkaissut Wastip Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Lohja , osoitteessa Etelä-Suomen alue, 08500 LOHJA . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa