Duunitori suosittelee
Autonasentaja

Servon Oy Motonet Korjaamo Espoo

Espoo

Legal Trainee

Ernst & Young Oy

00100 - Helsinki

Etsimme kahta Käytönsuunnittelijaharjoittelijaa Espooseen!

Academic Work

Espoo

Pienoislinja-autonkuljettajia (D1)

Kovanen

00510 - Helsinki

Senior Designers

Wärtsilä

Vaasa

Myyntipäällikkö, DIY

Abloy Oy

Espoo

Työpaikkakuvaus

Wash palvelut Ky on oululainen perheyhtiö joka on perustettu vuonna 1991 toiminta-alueena Oulun seutu sekä Pohjois-Pohjanmaan eteläiset kunnat. Päätoimialamme on siivouspalvelujen tuottaminen. Yrityksellämme on ISO 9001 -laatusertifikaatti sekä ISO 14001-ympäristösertifikaatti. Työllistämme tällä hetkellä n. 100 työntekijää.

Haemme yritykseemme SIIVOOJAA Kalajoelle.

Työt koostuvat pääasiassa veneiden loppusiivouksista. Työ tapahtuu yhdessä paikassa, joten oman auton käyttö ei ole välttämätöntä. Siivous tapahtuu pääasiassa ma - pe klo 7- 15.30 välillä. Työtä on tilauskannan mukaan. Lisätunteja on mahdollista saada muista alueen siivouskohteista.

Etsimme luotettavaa ja reipasta työskentelijää, jolla on aikaisempaa kokemusta siivoustehtävistä. Hyvät asiakaspalvelutaidot ovat työssä valttia! Työssä tarvitaan hyvää fyysistä kuntoa sekä suomen kielen kirjallista ja suullista osaamista.

Tarjoamme työntekijöillemme kilpailukykyisen palkkauksen sekä hyvät henkilöstöedut.

Oletko etsimämme henkilö?

Lisätietoja:
Palveluesimies Arja Siurua, arja.siurua@wash.fi, p. 010 321 1021

Jos kiinnostuit työstä, lähetä meille hakemuksesi sähköpostitse tai
nettisivujemme kautta. Muistathan mainita, mitä työtä haet.
Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Web-osoite: http://wash.fi Työnantaja: Wash Palvelut Ky Sijainti: 85100 KALAJOKI Työajat: osapäivätyö Työ alkaa: Sop. mukaan Yhteystiedot: Arja Siurua, arja.siurua@wash.fi, p. 010 321 1021 Hakemukset: http://www.wash.fi/index.php?16 Ilmoitus jätetty: 14.10.2016 Haku päättyy: 28.10.2016 11:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 85100 KALAJOKI

Yritystiedot

Toiminimi Wash palvelut Ky Y-tunnus 0819877-9

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Venesiivooja, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Wash Palvelut Ky. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 85100 - Kalajoki , osoitteessa 85100 KALAJOKI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 3 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa