Duunitori suosittelee
Jouluapulaisia kotisiivoukseen

Stella

Helsinki

Korjaamopäällikkö

Amir Sherif Cars

Turku

Automekaanikko / Autonasentaja

Gewat Hyötyajoneuvot Oy

Vantaa

Rahoitusasiantuntija, Auran Osuuspankki

Studentwork

Aura

Junior Order to Cash Analyst

Accenture

Danske Graduate

Danske Bank Finland

Helsinki

Ilmoitus jätetty 14.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Wash palvelut Ky on oululainen perheyhtiö joka on perustettu vuonna 1991 toiminta-alueena Oulun seutu sekä Pohjois-Pohjanmaan eteläiset kunnat. Päätoimialamme on siivouspalvelujen tuottaminen. Yrityksellämme on ISO 9001 -laatusertifikaatti sekä ISO 14001-ympäristösertifikaatti. Työllistämme tällä hetkellä n. 100 työntekijää. Haemme yritykseemme SIIVOOJAA Kalajoelle. Työt koostuvat pääasiassa veneiden loppusiivouksista. Työ tapahtuu yhdessä paikassa, joten ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Kalajoki siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Kalajoki .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Wash palvelut Ky Y-tunnus 0819877-9

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Venesiivooja, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Wash Palvelut Ky. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 85100 - Kalajoki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus