Duunitori suosittelee
Autonasentaja

Servon Oy Motonet Korjaamo Espoo

Espoo

Asiakasneuvoja / Kundrådgivare

Vaasan Osuuspankki - Vasa Andelsbank

Vaasa

Vuoropäällikkö

Sokotel Oy

Espoo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Kehityspäällikkö

Tero Saarinen Company

Helsinki

SW developers for intelligent energy management

Reactive Technologies

Oulu

Työpaikkakuvaus

Wash palvelut Ky on oululainen perheyhtiö joka on perustettu vuonna 1991 toiminta-alueena Oulun seutu sekä Pohjois-Pohjanmaan eteläiset kunnat. Päätoimialamme on siivouspalvelujen tuottaminen. Yrityksellämme on ISO 9001 -laatusertifikaatti sekä ISO 14001-ympäristösertifikaatti. Työllistämme tällä hetkellä n. 100 työntekijää.

Haemme yritykseemme SIIVOOJAA KOKOPÄIVÄTYÖHÖN Oulunsaloon.

Työt koostuvat mm. urheilu-, toimisto- ja yleisten tilojen siivouksista. Työtä on ma - pe klo 6.00 alkaen, työaika on 30-37,5 h/vko. Työkohteet ovat lähellä toisiaan, joten liikkuminen onnistuu niin omalla autolla kuin pyörälläkin.

Etsimme hyvän asenteen omaavaa ja työhön motivoitunutta työskentelijää, joka pystyy huolehtimaan vaativammankin kohteen siivouksesta kokonaisvaltaisesti ja ammattitaitoisesti. Hakijan tulee olla asiakaspalveluhenkinen, luotettava ja oma-aloitteinen. Työssä käytetään käsi- ja konemenetelmiä.

Siivousalan koulutus on eduksi, mutta ei välttämätöntä.
Edellytämme hakijalta kokemusta vastaavista siivoustöistä sekä
suomen kielen kirjallista ja suullista osaamista.

Tarjoamme työntekijöillemme kilpailukykyisen palkkauksen sekä hyvät henkilöstöedut.

Oletko etsimämme henkilö?

Jos kiinnostuit työstä, lähetä meille hakemuksesi sähköpostitse tai
nettisivujemme kautta. Muistathan mainita, mitä työtä haet.
Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Web-osoite: http://wash.fi Työnantaja: Wash Palvelut Ky Sijainti: 90460 OULUNSALO Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Mahd. pian Yhteystiedot: Palveluesimies Marianne Rauhala, puh. 010 321 1003, marianne.rauhala@wash.fi Hakemukset: http://www.wash.fi/index.php?16 Ilmoitus jätetty: 13.10.2016 Haku päättyy: 26.10.2016 10:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 90460 OULUNSALO

Yritystiedot

Toiminimi Wash palvelut Ky Y-tunnus 0819877-9

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Siivooja, on ilmoitettu mol -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Wash Palvelut Ky. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 26.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 90460 - Oulu , osoitteessa 90460 OULUNSALO . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 3 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa