Duunitori suosittelee
Mekaanikkoja

VV-Autotalot Oy

Espoo

Tiesuunnitteluun ryhmä-/projektipäällikkö

Destia

Jyväskylä

Siltasuunnittelija (Kuopio tai Tampere)

Destia

Tampere

Sähkö- / verkostoasentajia (Vantaa, Espoo ja Turku)

Destia

Espoo

Markkinointijohtaja

Valio Oy

Helsinki

Testiautomaatioasiantuntija

Qentinel QA

Espoo

Työpaikkakuvaus

Wash palvelut Ky on oululainen perheyhtiö joka on perustettu vuonna 1991 toiminta-alueena Oulun seutu sekä Pohjois-Pohjanmaan eteläiset kunnat. Päätoimialamme on siivouspalvelujen tuottaminen. Yrityksellämme on ISO 9001 -laatusertifikaatti sekä ISO 14001-ympäristösertifikaatti. Työllistämme tällä hetkellä n. 100 työntekijää.

Haemme yritykseemme kahta huoneistosiivoojaa Kalajoelle.

Työtä on pääasiassa lauantaisin huoneistojen käyttöasteen mukaan. Lisätunteja on mahdollista saada muista alueen siivouskohteista.

Etsimme luotettavia ja oma-aloitteisia siivoojia, joilla on aikaisempaa kokemusta majoitussiivouksesta. Reipas asenne ja hyvät vuorovaikutustaidot ovat eduksesi. Edellytämme hakijoilta suomen kielen kirjallista ja suullista osaamista.

Tarjoamme työntekijöillemme kilpailukykyisen palkkauksen sekä hyvät henkilöstöedut.

Oletko etsimämme henkilö?

Lisätietoja:
Palveluesimies Arja Siurua, arja.siurua@wash.fi, p. 010 321 1021

Jos kiinnostuit työstä, lähetä meille hakemuksesi sähköpostitse tai
nettisivujemme kautta. Muistathan mainita, mitä työtä haet.
Täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Web-osoite: http://wash.fi Työnantaja: Wash Palvelut Ky Sijainti: 85100 KALAJOKI Työajat: viikonlopputyö Työ alkaa: Sop. mukaan Yhteystiedot: Arja Siurua, arja.siurua@wash.fi, p. 010 321 1021 Ilmoitus jätetty: 14.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 10:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 85100 KALAJOKI

Yritystiedot

Toiminimi Wash palvelut Ky Y-tunnus 0819877-9

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Huoneistosiivooja, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Wash Palvelut Ky. Kyseessä on viikonlopputyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 85100 - Kalajoki , osoitteessa 85100 KALAJOKI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa