Duunitori suosittelee
Huoltoneuvoja Audi Center Airportiin

VV-Autotalot Oy

01530 - Vantaa

Sesonkityöntekijä

Bauhaus & Co Ky

02270 - Espoo

Lakimies

Kuntien Tiera co Sharper

00180 - Helsinki

Hälytyskeskuspäivystäjä keikkatyösuhteeseen

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Tarkastaja

BDO Oy

Helsinki

System Specialist (Customer Services team)

Landis+Gyr

Jyväskylä

Ilmoitus jätetty 14.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Wash palvelut Ky on oululainen perheyhtiö joka on perustettu vuonna 1991 toiminta-alueena Oulun seutu sekä Pohjois-Pohjanmaan eteläiset kunnat. Päätoimialamme on siivouspalvelujen tuottaminen. Yrityksellämme on ISO 9001 -laatusertifikaatti sekä ISO 14001-ympäristösertifikaatti. Työllistämme tällä hetkellä n. 100 työntekijää. Haemme yritykseemme kahta huoneistosiivoojaa Kalajoelle. Työtä on pääasiassa lauantaisin huoneistojen käyttöasteen mukaan. Lisätunteja on ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Kalajoki siivous ja puhtaanapito, jätehuolto .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Wash palvelut Ky Y-tunnus 0819877-9

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Huoneistosiivooja, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Wash Palvelut Ky. Kyseessä on viikonlopputyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 85100 - Kalajoki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 6 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus