Duunitori suosittelee
Lakimies

Suomen Vahinkovakuutus Oy

Espoo

Ilmoitus jätetty 07.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

VVO-yhtymä Oyj tarjoaa vuokra-asuntoja ja asumisen palveluita Suomen kasvukeskuksissa. Asuntosijoitusyhtiön visiona on olla asumisen edelläkävijä ja asiakkaan ykkösvalinta. Etsimme konsernimme investointiyksikköön vakituiseen työsuhteeseen Lakimiestä Tehtävässä vastaat konsernin yli kahdensadan asunto- ja kiinteistöosakeyhtiön keskitetystä yhtiöhallinnosta sekä konsernin compliance-asioiden hoitamisesta. Lisäksi pääset osaamisesi ja mielenkiintosi mukaan osallistumaan konsernin moninaisiin investointeihin ja kiinteistöomaisuuteen ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lakimiehet, tuomarit Munkkiniemi() lakimiehet, tuomarit Helsinki lakimiehet, tuomarit .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi VVO-yhtymä Oyj Y-tunnus 0116336-2 Toimiala Asuntojen vuokraus Rinnakkaistoiminimet Kymppikoti, Lumo Asuntopalvelut, Lumo Kodit, Lumo-kotikeskus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Lakimies, on ilmoitettu mol -palvelussa 07.10.2016 ja sen on julkaissut VVO-yhtymä Oyj. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.10.2016. Työpaikka sijaitsee Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta.

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus