Duunitori suosittelee
Juristi arvopaperimarkkinatoiminnon sopimustehtäviin

Varma

Helsinki

Embedded Linux Developers

Bittium Wireless Oy

Oulu

Etsimme kahta Käytönsuunnittelijaharjoittelijaa Espooseen!

Academic Work

Espoo

Kauppapolitiikan päällikkö

Metsäteollisuus ry / co MPS

Helsinki

Pääekonomisti

Metsäteollisuus ry / co MPS

Helsinki

Testiautomaatiotaitoisia testaajia

Qentinel QA

Espoo

Ilmoitus jätetty 07.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

VVO-yhtymä Oyj tarjoaa vuokra-asuntoja ja asumisen palveluita Suomen kasvukeskuksissa. Asuntosijoitusyhtiön visiona on olla asumisen edelläkävijä ja asiakkaan ykkösvalinta. Etsimme konsernimme investointiyksikköön vakituiseen työsuhteeseen Lakimiestä Tehtävässä vastaat konsernin yli kahdensadan asunto- ja kiinteistöosakeyhtiön keskitetystä yhtiöhallinnosta sekä konsernin compliance-asioiden hoitamisesta. Lisäksi pääset osaamisesi ja mielenkiintosi mukaan osallistumaan konsernin moninaisiin investointeihin ja kiinteistöomaisuuteen ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lakimiehet, tuomarit Munkkiniemi() lakimiehet, tuomarit Helsinki lakimiehet, tuomarit Munkkiniemi() Helsinki .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi VVO-yhtymä Oyj Y-tunnus 0116336-2 Toimiala Asuntojen vuokraus Rinnakkaistoiminimet VVO-Kotikeskus, Kymppikoti, Lumo Asuntopalvelut, Lumo Kodit

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Lakimies, on ilmoitettu mol -palvelussa 07.10.2016 ja sen on julkaissut VVO-yhtymä Oyj. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa