Duunitori suosittelee
Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Finland

Elämyksentuottaja

Pizzarium / Royal Ravintolat

Helsinki

Linnanmäen Hupimestariksi kaudelle 2017

Lasten Päivän Säätiö / Linnanmäki

00510 - Helsinki

Software Developer, Helsinki

Nortal

Helsinki

Accenture is looking for Technology Advisory Consultants

Accenture

Helsinki

Ostaja

Fineltec Oy

Helsinki

Ilmoitus jätetty 07.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

VVO-yhtymä Oyj tarjoaa vuokra-asuntoja ja asumisen palveluita Suomen kasvukeskuksissa. Asuntosijoitusyhtiön visiona on olla asumisen edelläkävijä ja asiakkaan ykkösvalinta. Etsimme konsernimme investointiyksikköön vakituiseen työsuhteeseen Lakimiestä Tehtävässä vastaat konsernin yli kahdensadan asunto- ja kiinteistöosakeyhtiön keskitetystä yhtiöhallinnosta sekä konsernin compliance-asioiden hoitamisesta. Lisäksi pääset osaamisesi ja mielenkiintosi mukaan osallistumaan konsernin moninaisiin investointeihin ja kiinteistöomaisuuteen ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lakimiehet, tuomarit Munkkiniemi() lakimiehet, tuomarit Helsinki lakimiehet, tuomarit Munkkiniemi() Helsinki .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi VVO-yhtymä Oyj Y-tunnus 0116336-2 Toimiala Asuntojen vuokraus Rinnakkaistoiminimet VVO-Kotikeskus, Kymppikoti, Lumo Asuntopalvelut, Lumo Kodit

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Lakimies, on ilmoitettu mol -palvelussa 07.10.2016 ja sen on julkaissut VVO-yhtymä Oyj. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus