Duunitori suosittelee
Kiinteistönvälittäjä, myyntineuvottelija

REMAX Aitio

Espoo

Ilmoitus jätetty 27.12.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme Riihimäen ja Hyvinkään toimistoihimme myyntihenkistä ja LKV-tutkinnon omaavaa Kiinteistönvälittäjä tai olet suorittanut ammattitutkinnon tai vastaavan ja/tai sinulla on alasta kokemusta. Tehtävä edellyttää omaa autoa. Sp-Koti on aidosti paikallinen ja samalla myös valtakunnallinen kiinteistönvälitysketju. Toimimme tiiviissä yhteistyössä Säästöpankkien kanssa. Tarjoamme: - Kannustavan palkkiojärjestelmän - Mahdollista työskennellä yli aluerajojen - Pankin ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kiinteistönvälitysalan tehtävät Hyvinkää kiinteistönvälitysalan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Hyvinkään Välittäjät Oy LKV Y-tunnus 2414459-4 Toimiala Kiinteistönvälitys

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kiinteistönvälittäjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 27.12.2016 ja sen on julkaissut Hyvinkään Välittäjät Oy LKV. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.01.2017. Työpaikka sijaitsee Hyvinkää . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus