Duunitori suosittelee
Yrittäjäksi Kiinteistömaailma Turkuun

Adecco Finland

Finland

Kiinteistönvälittäjä, myyntineuvottelija

REMAX Aitio

Espoo

Työpaikkakuvaus

LKV Asuntoekonomitoimisto Oy hakee Vaasan alueelle Asuntoekonomi-yrittäjää, joka ryhtyisi tarjoamaan perinteisen kiinteistönvälitystoiminnan lisäksi Pohjanmaan alueella uudentyyppistä Avaa ovesi- palvelumallin mukaista kiinteistönvälityspalvelua. Ei kiinteää toimitilavaatimusta. Työnteko onnistuu myös kotitoimistosta. Laillistetun kiinteistönvälittäjän tutkinto (LKV) on oltava suoritettuna. Vaatimuksena on vähintään kaksi vuotta työkokemusta kiinteistönvälittäjän työstä. Arvostamme mahdollista korkeakoulututkintoa. Autamme uutta yrittäjää yrityksen perustamisvaiheesta aina kannattavan liiketoiminnan luomiseen. Konsepti soveltuu mainiosti myös jo alalla toimivalle kasvuhakuiselle pienemmälle kiinteistönvälitysalan yritykselle.

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 65100 VAASA

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kiinteistönvälittäjä, Asuntoekonomi-yrittäjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 27.12.2016 ja sen on julkaissut LKV Asuntoekonomitoimisto Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee Vaasa , osoitteessa 65100 VAASA .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus