Duunitori suosittelee
Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Finland

HP Field Sales Representative

Harva Marketing Oy

Helsinki

System Specialist (Customer Services team)

Landis+Gyr

Jyväskylä

Liiketoiminnan kehityspäällikkö

Verman / co MPS

Kerava

Myyjä, Sanoma, Vantaa

Rainmaker

01300 - Vantaa

Sesonkityöntekijöitä kassaosastolle Turun tavarata

Bauhaus & Co Ky

21280 - Raisio

Ilmoitus jätetty 27.12.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

LKV Asuntoekonomitoimisto Oy hakee Jyväskylän alueelle Asuntoekonomi-yrittäjää, joka ryhtyisi tarjoamaan perinteisen kiinteistönvälitystoiminnan lisäksi Keski-Suomen alueella uudentyyppistä Avaa ovesi- palvelumallin mukaista kiinteistönvälityspalvelua. Ei kiinteää toimitilavaatimusta. Työnteko onnistuu myös kotitoimistosta. Laillistetun kiinteistönvälittäjän tutkinto (LKV) on oltava suoritettuna. Vaatimuksena on vähintään kaksi vuotta työkokemusta kiinteistönvälittäjän työstä. Arvostamme mahdollista korkeakoulututkintoa. Autamme uutta yrittäjää yrityksen ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja maa-, metsä- ja kalatalouden työt Jyväskylä yrittäjä Jyväskylä kauppiaat ja myymälänhoito Jyväskylä kiinteistönvälitysalan tehtävät Jyväskylä maa-, metsä- ja kalatalouden työt yrittäjä kauppiaat ja myymälänhoito kiinteistönvälitysalan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kiinteistönvälittäjä/Asuntoekonomi-yrittäjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 27.12.2016 ja sen on julkaissut LKV Asuntoekonomitoimisto Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 18.01.2017. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 40100 - Jyväskylä .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus