Banner VV-Autotalot Oy

Työpaikkakuvaus

VV-Auto on kunnianhimoinen ja innovatiivinen bränditalo, jolla on noin miljoona asiakkuutta Suomessa. Yhteistyö yhden maailman suurimman autonvalmistajan kanssa takaa monipuoliset ja globaalit kehittymismahdollisuudet. Huippubrändit vaativat rinnalleen huipputekijät - tule uudistamaan tapaamme liikkua!

Autokauppa on yksi kolmesta strategisesta kasvualueesta uudistuvassa K-ryhmässä.

Nyt etsimme Volkswagen Center Helsinkiin sinua,

Automyyjä,
joka haluaa nähdä työssään isomman merkityksen.

Olet työssäsi systemaattinen ja tehokas ja tiukassakin tilanteessa saat pidettyä kaikki langat käsissäsi.
Olet ammattitaitoinen ja aktiivinen myyjä ja sinulla on vahvoja näyttöjä tuloksellisesta myyntityöstä. Olet aktiivinen hankkimaan ja ylläpitämään asiakkuuksia. Ymmärrät asiakkaidemme yksilölliset erityistarpeet ja asiakaslähtöisyys on sinulle itsestäänselvyys. Asenteesi ja menestymisen halusi ratkaisee.

Meillä sinulla on mahdollisuus löytää vahvuutesi ja toteuttaa itseäsi. Paljon luvattu, mutta näin se vain on. Huomaa kuitenkin, että olemme vaativia kaikessa mitä teemme. Ennen kaikkea edellytämme sinulta halua tehdä paremmin ja kehittyä nopeasti muuttuvassa markkinassa ja maailmassa. Arvostamme rohkeutta, rehtiyttä ja sinnikkyyttä. Digitaalisuus on meille luontaista niin työssä kuin vapaa-aikana. Osaaminen on pääomaa jota pääset takuuvarmasti kasvattamaan kanssamme. Aikaisempi kokemus alalta tuo varmuutta, kunhan se ei ole vienyt innostusta niin alaan kuin asiakastyöhön.

Kasvuhakuinen, kehittyvä, utelias, rohkea, rehti, kunnianhimoinen, sinnikäs, innostunut, laaja-alainen, monipuolinen, intohimoinen, ammattilainen, huippuosaaja – löydätkö itsesi tekemässä autokaupan tulevaisuutta huippubrändien kanssa?

Tutustu tarinaamme http://urly.fi/vKv
Lisää videoita sivuillamme: www.vv-auto.fi/rekrytointi

Jos kiinnostuit ja koet sopivasi joukkoon, lähetä hakemuksesi linkin ohjeiden mukaan 22.1.2017 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa myyntipäällikkö Juha Koskipalo, p.050 390 5308.

Työnantaja: VV-Autotalot Oy Sijainti: Mekaanikonkatu 10, 00880 Helsinki Ilmoitus jätetty: 03.01.2017 Haku päättyy: 22.01.2017

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Mekaanikonkatu 10, 00880 Helsinki

Yritystiedot

Toiminimi VV-Auto Group Oy Y-tunnus 1900190-0 Toimiala Henkilöautojen ja kevyiden moottoriajoneuvojen vähittäiskauppa Rinnakkaistoiminimet VV-Auto, Helsingin VV-Auto, Caara

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

381 573 000 € 13 %

Liiketoiminnan tulos

7 020 000 € 25 %

Henkilöstö

617 84

Liikevoitto-%

2 % 0 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):


Tämä työpaikka, Automyyjä, on ilmoitettu duunitori -palvelussa 03.01.2017 ja sen on julkaissut VV-Autotalot Oy. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 22.01.2017. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00880 - Helsinki , osoitteessa Mekaanikonkatu 10, 00880 Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 3 kappaletta .