Duunitori suosittelee
Aluemyyntipäällikkö, Pohjois-Suomi

Uponor Infra Oy

Oulu

Aluemyyntipäällikkö

Ensto Oy

Kuopio

Geosuunnittelun ryhmäpäällikkö (Tampere tai Oulu)

Destia

Tampere

15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Banner VV-Auto

Työpaikkakuvaus

VV-Auto on kunnianhimoinen ja innovatiivinen bränditalo, jolla on noin miljoona asiakkuutta Suomessa. Yhteistyö yhden maailman suurimman autonvalmistajan kanssa takaa monipuoliset ja globaalit kehittymismahdollisuudet. Huippubrändit vaativat rinnalleen huipputekijät - tule uudistamaan tapaamme liikkua! Osallistu keskusteluun verkossa #DasAmbition.

Autokauppa on yksi kolmesta strategisesta kasvualueesta uudistuvassa K-ryhmässä.

Nyt etsimme Volkswagen Center Airportiin sinua,

Asiakaspalvelupäällikkö
joka haluaa nähdä työssään isomman merkityksen.

Vastaat Volkswagen- ja SEAT-henkilöautojen korjaamotoiminnasta, tuloksesta, asiakas- ja henkilöstötyytyväisyydestä sekä toiminnan edelleen kehittämisestä. Sinulla on jo jonkin verran kokemusta esimiestehtävistä, mutta kaikkein tärkeintä on vahva halu kehittyä parhaaksi. Tärkeä osa toimenkuvaasi on uusien toimintamallien ja palveluiden kehittämistyöhön osallistuminen ja toimeenpano asiakasrajapinnassa. Koet haasteelliset asiakaspalvelutilanteet omaksesi ja sinulle ja tiimillesi on kunnia-asia hoitaa ne hyvin.

Meillä sinulla on mahdollisuus löytää vahvuutesi ja toteuttaa itseäsi. Paljon luvattu, mutta näin se vain on. Huomaa kuitenkin, että olemme vaativia kaikessa mitä teemme. Ennen kaikkea edellytämme sinulta halua tehdä paremmin ja kehittyä nopeasti muuttuvassa markkinassa ja maailmassa. Arvostamme rohkeutta, rehtiyttä ja sinnikkyyttä. Digitaalisuus on meille luontaista niin työssä kuin vapaa-aikana. Osaaminen on pääomaa jota pääset takuuvarmasti kasvattamaan kanssamme. Aikaisempi kokemus alalta tuo varmuutta, kunhan se ei ole vienyt innostusta niin alaan kuin asiakastyöhön.

Kasvuhakuinen, kehittyvä, utelias, rohkea, rehti, kunnianhimoinen, sinnikäs, innostunut, laaja-alainen, monipuolinen, intohimoinen, ammattilainen, huippuosaaja - löydätkö itsesi tekemässä autokaupan tulevaisuutta huippubrändien kanssa?

Jos kiinnostuit ja koet sopivasi joukkoon, lähetä hakemuksesi 31.10.2016 mennessä linkin ohjeiden mukaan. Lisätietoja tehtävästä antaa huoltopäällikkö Jussi Valkeapää p. 050 911 1679.

Tutustu tarinaamme: http://urly.fi/vKv
Katso autoalan ammattilaistemme videot täältä: http://urly.fi/wvA
Työnantaja: VV-Auto Sijainti: Uusimaa Hakemukset: https://rekrytointi.kesko.fi/keskojobshome/application_edit.html?job_id=19544&field_id=152&place_id=1372&did=160&jc=3 Ilmoitus jätetty: 14.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 Ilmoituskanava: Kesko

Yritystiedot

Toiminimi VV-Auto Group Oy Y-tunnus 1900190-0 Toimiala Henkilöautojen ja kevyiden moottoriajoneuvojen vähittäiskauppa Rinnakkaistoiminimet VV-Auto, Helsingin VV-Auto, Caara

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

381 573 000 € 13 %

Liiketoiminnan tulos

7 020 000 € 25 %

Henkilöstö

617 84

Liikevoitto-%

2 % 0 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Asiakaspalvelupäällikkö Volkswagen Center Airportiin, on ilmoitettu Kesko -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut VV-Auto. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Uusimaa , osoitteessa Uusimaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa