Duunitori suosittelee
Kokkeja Elmo Sport Bistroon

CMB Ravintolat

Helsinki

Ravintolapäällikkö

Euroresta Oy

33210 - Tampere

Päälliköitä ravintoloihin Holiday Inn ja Rantasipi hotelleihin

Restel

Vantaa

Matkailu- ja ravintola-alan sesonkityöntekijöitä

Break Sokos Hotel Vuokatti / Osuuskauppa Maakunta

Sotkamo

Etsimme nyt Tampereen logistiikkakeskuksen jakeluvarastoon varastotyöntekijöitä iltavuoroon!

Tamro Oyj

Tampere

Myynti-insinööri

Österberg Group co Lakeusrekry

Vaasa

Ilmoitus jätetty 17.08.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme talvikaudelle 2016-2017 tiimiimme ravintola-alan ammattilaista. Englanninkielen taito on välttämätön sillä asiakaskuntamme on kansainvälistä, kaikki muut kielet ovat plussaa. Arvoihimme kuuluvat tasokkuus, hyvä laatu, ystävällisyys ja avuliaisuus. Aurora Estate on uusi pieni Boutique Hotelli Ylläsjärven rannalla, tavoitteenamme on tulevaisuudessa tarjota ympärivuotista toimintaa ja mahdollisesti myös työpaikkaa. Olethan kiinnostunut työstäsi ja ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ravintola- ja matkailualan esimies- ja hallintotehtävät Kolari ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Kolari ravintola- ja matkailualan esimies- ja hallintotehtävät ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Kolari .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Vuorovastaava, ravintola, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.08.2016 ja sen on julkaissut Aurora Estate OY. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 01.12.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kolari .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa