Duunitori suosittelee
Kokki

Wolkoffin Talon Ravintolat Oy

Lappeenranta

Vuoropäälliköitä BURGER KING® -ravintoloihin Pääkaupunkiseudulle

BURGER KING® / co Restel

Kesätarjoilijaksi laivalle!

Viking Line

Helsinki

Kesäkokiksi laivalle!

Viking Line

Helsinki

Kirjanpitäjä

Staria Oyj

Helsinki

Kesätyöntekijä, rahoituksen tukitehtävät/pk-yritykset

Finnvera

Turku

Ilmoitus jätetty 17.08.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme talvikaudelle 2016-2017 tiimiimme ravintola-alan ammattilaista. Englanninkielen taito on välttämätön sillä asiakaskuntamme on kansainvälistä, kaikki muut kielet ovat plussaa. Arvoihimme kuuluvat tasokkuus, hyvä laatu, ystävällisyys ja avuliaisuus. Aurora Estate on uusi pieni Boutique Hotelli Ylläsjärven rannalla, tavoitteenamme on tulevaisuudessa tarjota ympärivuotista toimintaa ja mahdollisesti myös työpaikkaa. Olethan kiinnostunut työstäsi ja ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ravintola- ja matkailualan esimies- ja hallintotehtävät Kolari ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Kolari ravintola- ja matkailualan esimies- ja hallintotehtävät ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Vuorovastaava, ravintola, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.08.2016 ja sen on julkaissut Aurora Estate OY. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 01.12.2016. Työpaikka sijaitsee Kolari .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus