Duunitori suosittelee
Juniorikonsultti ohjelmistorobotiikan alalle

Digital Workforce Services Oy

00180 - Helsinki

Kesäharjoittelija, Dokumentointi, Espoo

Caruna

Espoo

Lead Android UI developer

Neusoft Finland

Helsinki

B2B Account Manager Tampereelle Elisa Oyj:n edustajamyyntiin

Bookers

Tampere

IT Recruiter Academic Workille!

Academic Work

Helsinki

Kesäharjoittelija, Strateginen omaisuudenhallinta, Espoo (2 hlö)

Caruna

Espoo

Ilmoitus jätetty 17.08.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme talvikaudelle 2016-2017 tiimiimme ravintola-alan ammattilaista. Englanninkielen taito on välttämätön sillä asiakaskuntamme on kansainvälistä, kaikki muut kielet ovat plussaa. Arvoihimme kuuluvat tasokkuus, hyvä laatu, ystävällisyys ja avuliaisuus. Aurora Estate on uusi pieni Boutique Hotelli Ylläsjärven rannalla, tavoitteenamme on tulevaisuudessa tarjota ympärivuotista toimintaa ja mahdollisesti myös työpaikkaa. Olethan kiinnostunut työstäsi ja ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ravintola- ja matkailualan esimies- ja hallintotehtävät Kolari ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Kolari ravintola- ja matkailualan esimies- ja hallintotehtävät ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Vuorovastaava, ravintola, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.08.2016 ja sen on julkaissut Aurora Estate OY. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 01.12.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kolari .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus