Duunitori suosittelee
Kokki

CMB Ravintolat

Helsinki

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Keittiöpäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Kokki

Restel Oy

Helsinki

Kokki

Sokotel Oy

Työpaikkakuvaus

Haemme talvikaudelle 2016-2017 tiimiimme ravintola-alan ammattilaista.
Englanninkielen taito on välttämätön sillä asiakaskuntamme on kansainvälistä, kaikki muut kielet ovat plussaa.
Arvoihimme kuuluvat tasokkuus, hyvä laatu, ystävällisyys ja avuliaisuus. Aurora Estate on uusi pieni Boutique Hotelli Ylläsjärven rannalla, tavoitteenamme on tulevaisuudessa tarjota ympärivuotista toimintaa ja mahdollisesti myös työpaikkaa.
Olethan kiinnostunut työstäsi ja innokas oppimaan uutta, työnkuvasi on vaihteleva ja joskus myös haastava. Viinitietous on tärkeää, mutta jos tämä on puutteellilnen osa-alue, koulutamme sinut tuntemaan viinimme ja toivottavasti sinulta löytyy myös oma-aloitteisuutta tällä osa-alueella, muiden lisäksi.
Löydät facebookista sivuiltamme meidän rekryvideon, jos pystyt niin käy tutustumassa.
https://www.facebook.com/auroraestate/videos
Haluaisimme sinulta kuvallisen CV:n, sekä pienen esittelyvideon itsestäsi, jos mahdollista.

Web-osoite: http://www.auroraestate.fi Työnantaja: Aurora Estate OY Sijainti: Tirroniementie 4 C, 95980 YLLÄSJÄRVI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Joulukuun alku 2016 Yhteystiedot: SEIKKULA HEIDI, Puh: 044-3358000, 044-3358000, heidi@auroraestate.fi Hakemukset: heidi@auroraestate.fi Ilmoitus jätetty: 17.08.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Tirroniementie 4 C, 95980 YLLÄSJÄRVI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Vuorovastaava, ravintola, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.08.2016 ja sen on julkaissut Aurora Estate OY. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kolari , osoitteessa Tirroniementie 4 C, 95980 YLLÄSJÄRVI .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa