Duunitori suosittelee
WebRTC Engineer

Callstats.io

Helsinki

Hälytyskeskuspäivystäjä keikkatyösuhteeseen

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Ratkaisumyyjä - RPA systems

Digital Workforce Services Oy

00180 - Helsinki

Vakuutusalan ajanvaraaja

Bookers Finland Oy

00101 - Helsinki

DATA QUALITY COORDINATOR, TAMRO OYJ

Tamro Oyj co Studentwork

Vantaa

Software Test Engineer (summer trainee)

Procountor Oy

02150 - Espoo

Ilmoitus jätetty 26.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Nurmijärvelle tulee Iloisen Mielen Puiston hoivakoti jonka yhteyteen samaan rakennukseen tulee senioriasuntoja. Tähän avaamme myös ravintola Bistro Puiston. Arkisin toimimme lounasravintolana ja viikonloppuisin à la carte ravintolana. Yhteydessämme myös kahvilatoimintaa. Olethan motivoitunut, ruuanlaitto on lähellä sydäntäsi ja tartut reippaasti toimeen. Sinulla on esimiestyöstä kokemusta ennestään. Tarjoamme sinulle vuorovastaavan työtä keittiössä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ravintola- ja matkailualan esimies- ja hallintotehtävät Nurmijärvi ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Nurmijärvi ravintola- ja matkailualan esimies- ja hallintotehtävät ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Vuorovastaava, ravintola kokki, on ilmoitettu mol -palvelussa 26.09.2016 ja sen on julkaissut Bistro Puisto Oy. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 15.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Nurmijärvi .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus