Duunitori suosittelee
Kokki

CMB Ravintolat

Helsinki

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Keittiöpäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Kokki

Restel Oy

Helsinki

Kokki

Sokotel Oy

Työpaikkakuvaus

Nurmijärvelle tulee Iloisen Mielen Puiston hoivakoti jonka yhteyteen samaan rakennukseen tulee senioriasuntoja. Tähän avaamme myös ravintola Bistro Puiston. Arkisin toimimme lounasravintolana ja viikonloppuisin à la carte ravintolana. Yhteydessämme myös kahvilatoimintaa.

Olethan motivoitunut, ruuanlaitto on lähellä sydäntäsi ja tartut reippaasti toimeen. Sinulla on esimiestyöstä kokemusta ennestään.
Tarjoamme sinulle vuorovastaavan työtä keittiössä uudessa, juuri valmistuvassa, mukavassa ja rennossa ympäristössä.

Etsimme myös ensi vuoden alussa avautuvaan Sipoon pisteeseen vuorovastaavaa keittiöön.

Hakemukset cv:n kanssa sähköpostitse!

Työnantaja: Bistro Puisto Oy Sijainti: Perttulantie 5, 01900 NURMIJÄRVI Työajat: 2-vuorotyö Työ alkaa: Joulukuun alusta arvioitu aika Yhteystiedot: Annika Nyström annika.nystrom@bistropuisto.fi Ilmoitus jätetty: 26.09.2016 Haku päättyy: 15.11.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Perttulantie 5, 01900 NURMIJÄRVI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Vuorovastaava, ravintola kokki, on ilmoitettu mol -palvelussa 26.09.2016 ja sen on julkaissut Bistro Puisto Oy. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 15.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Nurmijärvi , osoitteessa Perttulantie 5, 01900 NURMIJÄRVI .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa