Duunitori suosittelee
Kokki

CMB Ravintolat

Helsinki

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Keittiöpäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Kokki

Restel Oy

Helsinki

Kokki

Sokotel Oy

Työpaikkakuvaus

Etsimme joukkoomme motivoitunutta henkilökuntaa!!! Jotta homma toimisi, alan kokemus on jotakuinkin välttämätön. Toimenkuvaan kuuluu tarjoilu, myyminen, blokkaus, keittiössä avustaminen sekä kaikki ravintolan päivittäiset työtehtävät. Suomen kielen taito on siinä määrin tarpeen että työkielemme on pääasiassa Suomi. Tarjoamme hyvälle tyypille pitkä-aikaisen työsuhteen sekä mukavan työilmapiirin. Palkka ei ole sen päätähuimaavampi kuin muissakaan alan yrityksissä, mutta toimeen sillä tulee. Ja liksa tulee varmasti ajallaan tilille! Yrityksemme periaatteisiin kuuluu, että palkkaamme väkeä vain omille listoillemme, mielellään pidemmäksi aikaa...joten työskentelet ainoastaan tuttujen, työpaikastaan kiinnostuneiden kollegoiden ja esimiesten kanssa!

Ainoa asia jonka vaadimme, on vilpitön halu tehdä töitä kanssamme, kaiken muun pystymme opettamaan.

Web-osoite: http://www.iguana.fi Työnantaja: Doc's Oy Ravintola Iguana Sijainti: Mannerheimintie 12, 00100 HELSINKI Työajat: 2-vuorotyö Työ alkaa: heti/sovittaessa Yhteystiedot: iguana@iguana.fi Hakemukset: iguana@iguana.fi Ilmoitus jätetty: 18.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Mannerheimintie 12, 00100 HELSINKI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Vuorovastaava, ravintola, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Doc's Oy Ravintola Iguana. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsingfors , osoitteessa Mannerheimintie 12, 00100 HELSINKI .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa