Duunitori suosittelee
Kokkeja Elmo Sport Bistroon

CMB Ravintolat

Helsinki

Ravintolapäällikkö

Euroresta Oy

33210 - Tampere

Päälliköitä ravintoloihin Holiday Inn ja Rantasipi hotelleihin

Restel

Vantaa

Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Ohjelmistoammattilainen (Front-end)

Patria

Tampere

Infratöiden Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Ilmoitus jätetty 19.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme Vuoropäällikköä tai Vp-harjoittelijaa Hesburger Ruskeasuolle hyvien liikenneyhteyksien varrelle. Hakijan eduksi lasketaan aikaisempi Hesburger-kokemus, mutta voit olla hankinnut kokemuksesi myös muualla ravintola-alalla. Hakijalla pitää olla hyvä stressin sietokyky ja kyky palvella asiakkaita myös kovassa kiireessä sekä halu sitoutua Hesburgerin toimintamalleihin. Työmäärä on sovittavissa. Tehtävästä suoriutuminen vaatii hakijalta hyvää suomen kielen ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ravintola- ja matkailualan esimies- ja hallintotehtävät Munkkiniemi() ravintola- ja matkailualan esimies- ja hallintotehtävät Helsinki ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Munkkiniemi() ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Helsinki ravintola- ja matkailualan esimies- ja hallintotehtävät ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Munkkiniemi() Helsinki .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Vuorovastaava, ravintola, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.09.2016 ja sen on julkaissut Ruskeasuon Burger Oy. Kyseessä on 3-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 08.12.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsingfors .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus