Duunitori suosittelee
HP Field Sales Representative

Harva Marketing Oy

Helsinki

Mekaniikka-asentaja, Helo Oy

Adecco Finland

Finland

Junior Business Application Developer

Fellow Finance co Studentwork

00900 - Helsinki

Isännöitsijä, Tapiolan Lämpö, Espoo

Adecco Finland

Finland

Huoltoneuvoja Audi Center Airportiin

VV-Autotalot Oy

01530 - Vantaa

Sesonkityöntekijä

Bauhaus & Co Ky

01510 - Vantaa

Ilmoitus jätetty 19.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme Vuoropäällikköä tai Vp-harjoittelijaa Hesburger Ruskeasuolle hyvien liikenneyhteyksien varrelle. Hakijan eduksi lasketaan aikaisempi Hesburger-kokemus, mutta voit olla hankinnut kokemuksesi myös muualla ravintola-alalla. Hakijalla pitää olla hyvä stressin sietokyky ja kyky palvella asiakkaita myös kovassa kiireessä sekä halu sitoutua Hesburgerin toimintamalleihin. Työmäärä on sovittavissa. Tehtävästä suoriutuminen vaatii hakijalta hyvää suomen kielen ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ravintola- ja matkailualan esimies- ja hallintotehtävät Munkkiniemi() ravintola- ja matkailualan esimies- ja hallintotehtävät Helsinki ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Munkkiniemi() ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Helsinki ravintola- ja matkailualan esimies- ja hallintotehtävät ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Vuorovastaava, ravintola, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.09.2016 ja sen on julkaissut Ruskeasuon Burger Oy. Kyseessä on 3-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 08.12.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsingfors .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus