Duunitori suosittelee
Kokki

CMB Ravintolat

Helsinki

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Keittiöpäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Kokki

Restel Oy

Helsinki

Kokki

Sokotel Oy

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Haemme Vuoropäällikköä tai Vp-harjoittelijaa Hesburger Ruskeasuolle hyvien liikenneyhteyksien varrelle. Hakijan eduksi lasketaan aikaisempi Hesburger-kokemus, mutta voit olla hankinnut kokemuksesi myös muualla ravintola-alalla.
Hakijalla pitää olla hyvä stressin sietokyky ja kyky palvella asiakkaita myös kovassa kiireessä sekä halu sitoutua Hesburgerin toimintamalleihin.

Työmäärä on sovittavissa.

Tehtävästä suoriutuminen vaatii hakijalta hyvää suomen kielen taitoa. Paikka täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä joten toimithan nopeasti.

Web-osoite: http://www.hesburger.fi Työnantaja: Ruskeasuon Burger Oy Sijainti: Mannerheimintie 105, 00280 HELSINKI Työajat: 3-vuorotyö Työ alkaa: Heti/Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Yhteydenotot/lisätiedot Hesburger Ruskeasuo Ravintolapäällikkö Maria Kirjanen maria.kirjanen@hesburger.fi p.0406686777 Ilmoitus jätetty: 19.09.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Mannerheimintie 105, 00280 HELSINKI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Vuorovastaava, ravintola, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.09.2016 ja sen on julkaissut Ruskeasuon Burger Oy. Kyseessä on 3-vuorotyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsingfors , osoitteessa Mannerheimintie 105, 00280 HELSINKI .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa