Duunitori suosittelee
Onko sinusta tulevaisuuden automyyjäksi? Hae mukaan Bilian trainee-ohjelmaan!

Academic Work

Helsinki

CUSTOMER SERVICE SPECIALIST

Nets

Helsinki

Face to face -varainhankkija, Turku

Amnesty International Suomen osasto

Turku

Asiakaspalvelija, Dieta Oy

Studentwork

Helsinki

Asiakaspalvelutyöntekijöitä keikkatöihin messuille

Adecco Finland

Finland

Aulapalveluhenkilö, Ramirent Finland Oy

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 19.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

LA TORREFAZIONE on Helsingissä, Oulussa ja Espoossa toimiva kolmannen aallonkahvilakonsepti. Espoon Isossa Omenassa tarjoamme viikoittain vaihtuvan lounasbuffetin, aamupalaa ja muita kahvilatuotteita. Kahvi on konseptin ydin ja kahviin panostetaan kunnolla. Haemme nyt VUOROVASTAAVIA mukaan toteuttamaan Torren konseptia. Tulevana Torrelaisena olet mukana rakentamassa Suomen ensimmäistä kolmannen kahviaallon kahvilakonseptia. Onnistuaaksemme tavoitteessamme haemme intohimoisia, ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ravintola-alan asiakaspalvelu Espoo ravintola-alan asiakaspalvelu .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Vuorovastaava / barista, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut La Torrefazione Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 02230 - Espoo .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus