Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 21.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Vuorovastaavana huolehdit osaltasi tiimin onnistumisesta arjessa.Tehtävänkuvaus: -Tavoitteenasi on onnistua omistajahyötyjen tuottamisessa palvellen omistajakeskeisesti Arinalaisessa joukkueessa. Tarjoamme:-monipuolisen ja vaihtelevan työn omistajien hyödyksi-tekemisen meiningin mukavassa työyhteisössä-Arinan hyvät työsuhde-edutOdotamme:-omistajakeskeisyyttä ja erinomaista palveluasennetta-myyntihenkisyyttä-tavoitteellisuutta-aktiivisuutta-rohkeutta ja iloista ilmettä-vastuullisen joukkuepelaajan taitoja-itsensä arvostamista-ammattiosaamistaKyseessä 2-vuorotyö 37,5 tuntia/viikko.Hae tehtävää oheisesta linkistä 23.10.2016 mennessä.Lisätietoja tehtävästä antaa liikennemyymäläpäällikkö Kari Paakkola puh. 044-7884873 ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja Kajaani Siikalatva Paltamo Puolanka Utajärvi Vaala Liminka Muhos .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Vuorovastaava, ABC Vaalanportti, on ilmoitettu S-ryhmä -palvelussa 21.09.2016 ja sen on julkaissut ABC Vaalanportti. Kyseessä on kokoaikainen työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee Vaala .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus