Duunitori suosittelee
Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Vientijohtaja

Jokamuovi Oy co Lakeusrekry

Seinäjoki

Infratöiden Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Johtava energia-asiantuntija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Kuoronjohtaja / Taiteellinen johtaja

Kauppakorkeakoulun ylioppilaskunnan laulajat (KYL)

Helsinki

User Interface Designer

Landis+Gyr Oy

Jyväskylä

Ilmoitus jätetty 09.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Grow with us at yara.com/careers Haemme tehtaiden tuotantoon Vuorotyönjohtajaa Lisätietoa tehtävästä antaa tuotantopäällikkö Mika Perälä, p. 050 386 0640 ja käyttöpäällikkö Miika Uusitalo, p. 050 385 4004. Lisätietoja tehtävistä antaa myös HR Business Partner Sakari Haukkapaasi, p. 050 313 0082. Katso tehtävästä lisää osoitteesta www.yara.com/careers, jonne voit jättää myös hakemuksesi ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja johtajapositiot Siilinjärvi tuotannon johtaminen ja esimiestehtävät, tarkastus Siilinjärvi teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Siilinjärvi työnjohtajat Siilinjärvi maa-, metsä- ja kalatalouden asiantuntija- ja johtotehtävät Siilinjärvi kaivos- ja metallialan tehtävät Siilinjärvi työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus Siilinjärvi johtajapositiot tuotannon johtaminen ja esimiestehtävät, tarkastus teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät työnjohtajat maa-, metsä- ja kalatalouden asiantuntija- ja johtotehtävät kaivos- ja metallialan tehtävät työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus Siilinjärvi .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Vuorotyönjohtaja, on ilmoitettu Uranus.fi -palvelussa 09.10.2016 ja sen on julkaissut Yara. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 25.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Siilinjärvi .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa