Duunitori suosittelee
Mekaniikkasuunnittelijoita Etteplanille Turkuun

Adecco Finland

Finland

Tuotantopäällikkö

Elisa Appelsiini

00900 - Helsinki

Tuotantopäällikkö

Comforta

Pietarsaari

Haemme vastaavaa työnjohtajaa Poriin

Adecco Finland

Finland

Haemme TYÖNJOHTAJAA Poriin

Adecco Finland

Finland

Projekti-insinööri

Optiplan Oy

Helsinki

Ilmoitus jätetty 06.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Me Yarassa tuotamme ratkaisuja tuottavaan ja kestävään maatalouteen sekä ympäristönsuojeluun. Yhteistyössä eri toimijoiden kanssa osallistumme globaalien haasteiden kuten ruoan ja luonnonvarojen riittävyyden sekä ilmastonmuutoksen ratkaisemiseen. Yaran Siilinjärven tehtailla tuotetaan lannoitteita ja fosforihappoa. Lisäksi meillä on Länsi-Euroopan ainoa toimiva fosfaattikaivos. Siilinjärven tehtailla työskentelee noin 400 osaajaa. Haemme VUOROTYÖNJOHTAJAA Siilinjärven rikki- ja ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja johtajapositiot Siilinjärvi tuotannon johtaminen ja esimiestehtävät, tarkastus Siilinjärvi teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Siilinjärvi työnjohtajat Siilinjärvi maa-, metsä- ja kalatalouden asiantuntija- ja johtotehtävät Siilinjärvi kaivos- ja metallialan tehtävät Siilinjärvi työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus Siilinjärvi johtajapositiot tuotannon johtaminen ja esimiestehtävät, tarkastus teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät työnjohtajat maa-, metsä- ja kalatalouden asiantuntija- ja johtotehtävät kaivos- ja metallialan tehtävät työnjohto- ja esimiestehtävät, rakennustarkastus .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Vuorotyönjohtaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 06.10.2016 ja sen on julkaissut Yara Suomi Oy, Siilinjärvi. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 24.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Siilinjärvi .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus