Duunitori suosittelee
15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Asiakasneuvoja / Kundrådgivare

Vaasan Osuuspankki - Vasa Andelsbank

Vaasa

Business Consultant

Studentwork

Helsinki

Hankintainsinööri

Destia

Vantaa

Työpaikkakuvaus

Posti Group on ensisijainen valintasi postin, logistiikan ja verkkokaupan palveluissa. Huolehdimme kaupankäynnin ja arjen sujuvuudesta yhdeksässä maassa. Liikevaihtomme vuonna 2015 oli 1 650 miljoonaa euroa. Palvelemme asiakkaitamme Suomessa Posti-nimellä ja muissa maissa Itella-nimellä noin 22 000 ammattilaisen voimin. Kaikki palvelumme Suomessa ovat hiilineutraaleja. www.posti.com.

Haemme Savonlinnaan postinjakeluun

POSTITYÖNTEKIJÄN VUOROTTELUVAPAASIJAISTA

kokoaikaiseen määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 1.12.2016-31.3.2017.

Työ on vaihtelevaa ja liikkuvaa asiakaspalvelutyötä. Olet näkyvin osa Postia, sillä jakajamme palvelevat päivittäin lähes kaikkia suomalaisia kotitalouksia ja yrityksiä. Palveluammatissa yhdistyvät reipas tekeminen sekä luottamukselliset ja ystävälliset välit asiakkaisiin. Jakajana työpäiväsi alkaa yleensä klo 6:45. Työajat vaihtelevat jonkin verran päivien, työpisteiden ja tehtävien mukaan. Perusjakelussa työskennellään maanantaista perjantaihin. Ennen jakelua lajittelet postit jakelujärjestykseen ja huolehdit muusta postilähetysten käsittelystä.

Postityöntekijän työ on itsenäistä, mutta edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja, normaalia peruskuntoa ja hyvää terveyttä. Työssä vaaditaan asiakaspalveluhenkisyyttä, täsmällisyyttä ja luotettavuutta. Tehtävässä ajokortti on suotava.

Tehtävään valittavan tulee täyttää vuorotteluvapaalain mukaiset ehdot.

Jätä hakemuksesi Postin rekrytointijärjestelmään os. www.posti.com/tyopaikat 6.11.2016 mennessä.

Web-osoite: http://www.posti.com Työnantaja: Posti Group Oyj Sijainti: 57100 SAVONLINNA Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 01.12.2016 Yhteystiedot: www.posti.com/tyopaikat Ilmoitus jätetty: 06.10.2016 Haku päättyy: 06.11.2016 23:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 57100 SAVONLINNA

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Vuorotteluvapaasijainen postinjakeluun, on ilmoitettu mol -palvelussa 06.10.2016 ja sen on julkaissut Posti Group Oyj. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 06.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 57100 - Savonlinna , osoitteessa 57100 SAVONLINNA .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa